Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Klubā „FireBar” notiks kāršu spēles „Cūkas” jubilejas turnīrs

Kaspars Vārpiņš, 28.04.2010. 15:33

Tā nu ir sanācis, ka 1.maijā tiek atzīmēti divi nozīmīgi svētki. Vieni no tiem ir Latvijas Republikas Satversmes sapulces sasaukšanas diena, bet otrie svētki - Darba svētki. Tomēr vajadzētu arī pieminēt kāršu spēles „Cūkas” gada jubilejas turnīru, kas norisināsies tieši 1.maijā, klubā “FireBar“. Turnīra sākums - 14:00. Spēlēt gribošajiem tiek ieteikts ierasties kādas 20 minūtes agrāk, lai varētu reģistrēties dalībai “Cūku turnīrā”.

Kā jau uz katru “Cūku turnīru”, arī šoreiz “Dzintara boulings” būs sarūpējis kādu dāvaniņu dalībniekiem. Protams, neiztikt arī bez „FireBar” sagādātajām balvām.

Bet visvairāk, protams, jāakcentē norises vietas aktivitātes, jo pēc “Cūku turnīra” klubā “FireBar” norisināsies ballīte, kurai akcents likts uz darbaļaužu vizuālo izskatu, savukārt ballītei par ļoti patīkamo un jestro atmosfēru rūpēsies grupa “Hospitāļu iela” un DJ Arturs Mednis (Jaffa Riga).

Ko te vairs daudz stāstīt, galvenais ir nākt un piedalies “Cūku turnīrā”, noteikumus izlasīt un iepriekš pieteikties ir iespēja kāršu spēles “Cūkas” turnīra mājaslapā – http://turnirs.ir.lv.

Klubs „FireBar” atrodas Liepājā, Stūrmaņu ielā 1, viesnīcas „Fontaine Royal” viesnīcas 1.stāvā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV