Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Ventspilī desmito reizi notiks Baltijas ziedu paklāju festivāls

Ventspils pilsētas mārketinga nodaļa, 28.04.2010. 17:35

Šogad Ventspilī jubileju svinēs Baltijas ziedu paklāju festivāls, kurš norisināsies jau desmito reizi. Festivāls, kā ierasts, notiks Ostas ielas promenādē no 6. līdz 8. augustam Pilsētas svētku ietvaros.

Šī gada ziedu paklāju tēma ir "Ziedu sakta", līdz ar to festivāla dalībniekiem būs jāveido ziedu paklāji apaļā formā ar rādiusu 1.4.m. Plānotais festivāla dalībnieku skaits ir 30 komandas, bet šogad - jubilejas gadā - dalībnieku skaits būs neierobežots - gaidīsim ar 31., 32. vai vairāk komandu.

Ventspils pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" aicina līdz 1.jūlijam pieteikties dalībai festivālam gan jaunas komandas, gan komandas, kuras jau ir startējušas ziedu festivālā. Dalībniekiem nepieciešams aizpildīt un nosūtīt pieteikuma anketu. Ar konkursa nolikumu iepazīties un pieteikuma anketu lejupielādēt iespējams Ventspils portālā www.ventspils.lv .

10.Baltijas ziedu paklāju festivālu organizē pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi. Pasākumu atbalsta Floristikas dizaina studija "Ziedu dizains " (vadītāja Riona Ēce), z/s" Bērziņi" (Imants un Iveta Bērziņi), z/s "Sarmas - 7" (Nils Taube), SIA "Solo" (Inārs Siņicins), "Piejūras brīvdabas muzejs" (Andis Dūdiņš) un SIA "SCHETELIG Latvija".


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV