Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

SIA „Biļešu servis” atzīmē 10 gadu jubileju Latvijas izklaides biznesā un piedāvā biļetes uz šīs vasaras festivāliem ar 10% atlaidi

Māra Cēbere, 29.04.2010. 14:28

Jubilejas gadā SIA „Biļešu serviss” plāno dažādus patīkamus pārsteigumus. Sākam jau pavisam drīz - tikai vienu dienu 5.maijā uzņēmuma „Biļešu serviss” 10 gadadienā pērc biļetes uz vasaras festivāliem ar 10% atlaidi! Akcijā piedalās četri festivāli: POSITIVUS FESTIVAL, FONOFEST, SUMMERTIME un JŪRMALA 2010. Plašāku informāciju par festivāliem un cenām meklē www.bilesuserviss.lv un visās SIA „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās. Izmanto izdevību un izvēlies savu vasaras izklaidi jau šodien.

SIA „Biļešu servis” nu jau 10 gadus Latvijā nodrošina dažādu pasākumu biļešu tirdzniecību vienotā tiešsaistes sistēmā. No 2000.gada piecām tirdzniecības vietām esam izauguši līdz 200 tirdzniecības vietām 35 Latvijas pilsētās. Laiks un pieredze ir mūs rūdījuši, klienti atbalstījuši un skolojuši. Attīstāmies laikam līdzi un šodien papildus parastajām biļetēm, internetā piedāvājam iegādāties elektroniskās un mobilās biļetes. No lokāla uzņēmuma, pateicoties viena cilvēka gribasspēkam un ambīcijām, esam kļuvuši starptautiski, strādājam vienotā sistēmā visās trijās Baltijas valstīs un Baltkrievijā. 

Sirsnīgi pateicamies visiem sadarbības partneriem par atsaucību un ticību mums, konkurentiem par stimulu strādāt arvien labāk un klientiem par atbalstu. Esiet kopā ar mums arī turpmāk!

„No sirds pateicamies, ka „Maģisko satikšanos” Latvijā vērtāt brīnumā.”

Brigita Rozenbrika „Eirovīzijas dziesmu konkursa 2003” izpildproducente

„SIA „Biļešu serviss” menedžments un darbinieki izrādīja liela atsaucību un sapratni strādājot ar „Eiropas sieviešu basketbola čempionātu 2009”. Sniegtais serviss bija profesionāls un kvalitatīvs. Uzņēmuma darbinieki spēja nodrošināt visus tehniskos risinājumus un operatīvi risināt dažādas mūsu vajadzības. „Eiropas sieviešu basketbola čempionāta 2009” un SIA „Biļešu serviss” sadarbību vērtēju kā ļoti veiksmīgu.”

Valts Miltovičs „Eiropas sieviešu basketbola čempionāta 2009” sporta direktors

''Kopš Arēna Rīga atklāšanas 2006.gada februārī ar Biļešu servisu esam darbojušies līdzās pasākumu organizatoriem, uzņemoties katrs savu daļu atbildības par pasākumu veiksmīgu norisi. Biļešu servisa kolektīvam vienmēr piemitusi augsta atbildības sajūta un spēja operatīvi pielāgoties pasākumu organizatora vēlmēm un apjomīgajam pasākumu plānam. 

Lielais tirdzniecības vietu skaits plašā teritorijā, kā arī biļešu tirdzniecība internetā, sniedz Biļešu servisam iespēju būt tuvākiem kultūras un sporta cienītājiem. Novēlam arī turpmāk nezaudēt darba azartu, domājot par jaunradi un jaunu servisa piedāvājumu radīšanu.''

Edgars Buncis SIA „Arēna Rīga” valdes loceklis.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV