Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Turpinās pieteikšanās Latvijas ģimeņu orientēšanās spēlei 4. maijā

Raimonds Andžāns, 30.04.2010. 11:26

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20. gadadienā, 4. maijā, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) aicina visas Latvijas ģimenes piedalīties aizraujošā un izglītojošā „Ģimeņu orientēšanās spēlē”, kas notiks Rīgā, Vērmanes dārzā, no plkst. 10:00 – 16:00.

LBAS „Ģimeņu orientēšanās spēles” galvenais mērķis ir popularizēt un stiprināt Latvijas ģimeņu saliedētības tradīcijas un iepazīstināt ģimenes ar Rīgas vietām un iestādēm, kas saistītas ar darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības jautājumiem, kā arī izglītot bērnus par to kā sevi pasargāt no dažādiem riskiem un drošības apdraudējumiem. 

Ģimenēm apvienojoties komandās un vadoties pēc iepriekš izsniegtiem orientēšanās norādījumiem, noteiktā laikā būs jāatrod un jāreģistrējas 10 iepriekš atzīmētos kontrolpunktos. Pasākuma noslēgumā tiks apbalvotas 10 ģimenes, kas īsākajā laikā veiks distanci un atradīs visus 10 kontrolpunktus. 

Pasākuma dalībnieku līdzjutējiem, vecākiem un bērniem orientēšanas spēles norises laikā būs iespēja iepazīties ar drošības cimdu „ToDo” (vairāk informācijas: www.drosaistodo.lv/ ) un apmeklēt viņa drošo māju, kas palīdzēs bērniem izprast dažādo drošības elementu vietu viņu ikdienā. Pasākuma laikā bērni tiks izglītoti par darba drošību, elektrodrošību, gāzes drošību, ugunsdrošību un personisko drošību. 

No plkst. 10:00 līdz 11:45 notiks dalībnieku reģistrācija, savukārt plkst. 12:00 tiks dots „Ģimeņu orientēšanās spēles” starts un sāksies orientēšanās stafete pa 10 Rīgas kontrolpunktiem. No plkst. 15:00 līdz 15:30 notiks rezultātu apkopošana un no plkst. 15:30 līdz 16:00 svinīgā apbalvošanas ceremonijā tiks suminātas uzvarētāju ģimenes un pārējie dalībnieki.

„Ģimeņu orientēšanās spēlē” aicinātas piedalīties ģimenes no visas Latvijas. Minimālais dalībnieku skaits vienā ģimenē 2 cilvēki, maksimālais – 10. Pieteikties dalībai „Ģimeņu orientēšanās spēlē” iespējams nosūtot savu pieteikumu elektroniski uz e-pastu raimonds.andzans@lbas.lv, taču  visas orientēties vēlošās ģimenes varēs reģistrēties dalībai arī pasākumā uz vietas līdz plkst. 10:00 līdz 11:45. Ar plašāku informāciju par dalību „Ģimeņu orientēšanās spēlē” un pasākuma nolikumu iespējas iepazīties LBAS www.lbas.lv un Rīgas domes www.riga.lv  interneta vietnēs.

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība ir lielākā nevalstiskā organizācija Latvijā, kura apvieno 21 dalīborganizāciju, īstenojot profesionālu arodbiedrības biedru un darba ņēmēju interešu aizstāvību nozaru un starpnozaru līmenī.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV