Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Uzsāks fotoakciju „Nosargā sapni”

Dace Dzedone, 07.05.2010. 14:37

Mātes dienas priekšvakarā Fotoklubs „SIENA” sadarbībā ar SOS bērnu ciematiem uzsāk fotoakciju „Nosargā sapni”. Akcijas laikā pieci fotokluba dalībnieki – Imants, Uldis, Evita, Mārtiņš un Liena ar savām fotokamerām būs bieži viesi SOS bērnu ciematos Valmierā un Īslīcē, kur savu jauno - SOS ģimeņu mīlestību ir raduši bērni, kuri dažādu iemeslu dēļ ir zaudējuši  vecāku gādību.

Pavadot bērnus un viņu SOS vecākus ikdienā un svētku reizēs, fotogrāfi kopā ar bērniem atklās, cik svarīgs un trausls ir bērna sapnis par nākotni, cik svarīgi to nosargāt un neļaut tam pazust, saskaroties ar grūtībām. Bērni, kas dzīvo SOS bērnu ciematos, savā līdzšinējā dzīvē bieži ir saskārušies ar pieaugušo nevērību un vienaldzību. Tādēļ fotoakcijas dalībnieki ar savu akciju vēlas parādīt, cik svarīgi ir radīt drošu un atbalstošu vidi bērniem, lai ļautu viņiem īstenot savus sapņus un kļūt par pilnvērtīgām, radošām un pasaulei atvērtām personībām. 

Fotoakcijas gaitā tapušie darbi tiks apkopoti ceļojošā izstādē un fotoalbumā. Ar tiem varēs iepazīties arī interneta vidē.

Aizvadītajā gadā Fotoklubs SIENA īstenoja līdzīgu akciju sadarbībā ar bērnu namu „Ziemeļi”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV