Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

Pieteikumu reģistrācija studijām Banku augstskolā turpinās

Lineta Mikša, 29.07.2010. 12:14

Neraugoties uz lielo konkurenci valstī, Banku augstskolā uzņemšanas rezultāti ir pārsteidzoši labi. Pirmajā uzņemšanas dienā pieteikušies par 50% vairāk studēt gribētāju nekā pērn, kas liecina par to, ka topošie studenti ir gaidījuši uzņemšanas atklāšanu. Turklāt uzņemšana Banku augstskolā turpinās.
Pieteikumu reģistrācija studijām Banku augstskolā turpinās

Vislielāko interesi topošie studenti izrādījuši par bakalaura studiju programmu „Finanses", taču izvēlas arī bakalaura studiju programmu „Uzņēmējdarbības vadīšana" un pirmā līmeņa studiju programmu „Banku darbība". Šīs Banku augstskolas piedāvātās studiju programmas bija populārākās arī pagājušajā gadā, taču patīkami norādīt, ka arī finanšu krīzes iespaidā interese par finanšu un banku sektoru nav samazinājusies.

Negaidīti lielu atsaucību bakalaura programmu absolventu vidū radījusi jaunā, viengadīgā profesionālā maģistra studiju programma „Finanšu vadība".

Lai noskaidrotu, kur reflektanti uzzinājuši par iespējām studēt Banku augstskolā, uzņemšanas laikā tiek aptaujāts katrs topošais students, un varam secināt, ka lielākoties studēt Banku augstskolā ieteikuši esošie studenti, kā arī absolventi, kas ir labākais kvalitātes apliecinājums savai augstskolai. Esošie studenti atzīst un novērtē Banku augstskolas piedāvāto starptautisko pieredzi, kas finanšu, banku un uzņēmējdarbības vidē papildus studijām ir būtiska. Par vērtīgāko pieredzi papildus izcilai izglītībai atzīta iespēja piedalīties starptautiskajos konkursos, biznesa simulāciju spēlēs, biznesa nedēļās, kā arī iespēja praktizēties un studēt apmaiņas programmās ārzemēs. Ārvalstu studiju pieredze dod ne tikai studiju rezultātus, bet arī unikālu personīgo pieredzi, kā arī starptautiskus kontaktus un potenciālos sadarbības partnerus.

Lai produktīvi uzsāktu jauno studiju gadu, jaunuzņemtajiem studentiem iesakām apskatīt augstskolas piedāvātās iespējas mājas lapā www.ba.lv, kā arī pievienoties sociālajos tīklos un forumā, lai iepazītos ar esošo studentu viedokļiem un uzdotu sev interesējošus jautājumus.

Dokumentus varēs iesniegt Banku augstskolā, K.Valdemāra ielā 161, Rīgā. Līdz pat 25.augustam dokumentus varēs turpināt iesniegt gan pirmā līmeņa un bakalaura, gan maģistra studiju programmās.

Lai pieteiktos studijām elektroniski, jau trešo gadu Banku augstskolā ir izveidots speciāls uzņemšanas portāls - www.ba.lv/uznemsana2010

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV