Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

Izglītības ministre apmeklēs "Iespējamās misijas" Vasaras skolu Liepājā

Egija Saļņikova, 04.08.2010. 13:28

Rīt, 5.augustā, izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe apmeklēs Liepājas pilsētu, lai piedalītos Iespējamās misijas Vasaras skolā „Desmit dienās apkārt zemeslodei", kura tiek rīkota sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministrijas ESF projektu Dabaszinātnes un matemātika un Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldi.

Jau otro nedēļu teju četrdesmit 7. un 8. klašu skolēni no Liepājas pilsētas izglītības iestādēm papildina zināšanas dažādos mācību priekšmetos un atgūst to, kas mācību gada laikā paslīdējis garām. Atšķirīgā veidā un vidē nekā ikdienā ierasts, jaunu un enerģisku skolotāju – programmas Iespējamā misija dalībnieku, vadībā jaunieši pēta un analizē, eksperimentē un novēro un izpauž savus talantus, lai jauno mācību gadu uzsāktu pārliecinātāki par sevi, ar lielāku prieku un motivāciju mācīties.

Plānots, ka T. Koķe Vasaras skolā viesosies no plkst. 11:00 un kopā ar skolēniem piedalīsies vairākās nodarbībās, kā arī tiksies ar Iespējamās misijas Vasaras skolas dalībniekiem, skolotājiem un organizētājiem. Vasaras skola „Desmit dienās apkārt zemeslodei". Ap plkst. 13:30 plānota ministres tikšanās ar mediju pārstāvjiem.

Savukārt piektdien, 6. augustā Liepājas 15. vidusskolā O. Kalpaka ielā 96 no 13:00 – 14:00 plānots Iespējamās misijas Vasaras skolas „Desmit dienās apkārt zemeslodei" noslēguma pasākums, kurā aicināti piedalīties arī Vasaras skolas dalībnieku vecāki, skolu direktori, klases audzinātāji un
Liepājas izglītības pārvaldes pārstāvji.

Vasaras skolas noslēguma pasākumā interaktīvā veidā varēsiet uzzināt par skolēnu iespaidiem un iegūtajām zināšanām divu nedēļu laikā un iepazīt Iespējamās misijas Trešā iesaukuma skolotājus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV