Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

Jaunas tālmācības iespējas Latvijas studentiem

Jeļena Gromova, 12.08.2010. 14:03 | komentāri (1)

Eiropas vadošo augstskolu pārstāvniecība European Business Training Center (www.eubt.eu) piedāvā iegūt prestižu, ārzemju izglītību tālmācības ceļā, neizbraucot no Latvijas.

Nesen Latvijas iedzīvotājiem tika atvērts jauns centrs – Eiropas vadošo augstskolu pārstāvniecība European Business Training Center (www.eubt.eu). Centrs piedāvā iegūt prestižu, ārzemju izglītību tālmācības ceļā, neizbraucot no Latvijas.

European Business Training centrs piedāvā gan īslaicīgus kursus kvalifikācijas paaugstināšanai, gan augstākās izglītības programmas un MBA. Ir iespēja apgūt dažādas mācību programmas menedžmenta, ekonomikas, finanšu, mārketinga, informāciju tehnoloģiju, dizaina un celtniecības jomās, kā arī ir iespēja iziet kursus, lai veiksmīgi sagatavotos eksāmeniem kvalifikācijas diploma saņemšanai. Programmu klāsts tiek nemitīgi papildināts.

Mūsdienās izglītība sasniedz jaunu attīstības līmeni. Papildus pierastajām dienas un vakara studijām tiek piedāvātas tālmācības studijas. Studentam tiek piedāvāta iespēja izvēlēties viņam piemērotu apmācības režīmu un visa komunikācijas ar pasniedzējiem notiek izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus, internetu un elektronisko pastu. Neskatoties uz tiešas saskarsmes trūkumu ar pasniedzējiem un citiem studentiem tālmācības programmas piedāvā īpaši izstrādātu metodi zināšanu nodošanai, kas ļauj studentam produktīvi apgūt mācību vielu. Šajā jomā lielu lomu spēlē multimediju tehnoloģiju attīstība.
Salīdzinot ar tradicionālajām apmācību formām, online programmām ir daudz priekšrocību, kuru vidū – laika racionāla izmantošana, kā arī iespēja apgūt pilnvērtīgas studijas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Turklāt studenti mācās pēc individuāli izstrādāta plāna un var savienot studijas ar darbu.

Kā jau ierasts tālmācības pamatā ir videolekcijas, kas ļauj operatīvi saņemt nepieciešamo informāciju apmācības procesa laikā. Klausītājs jebkurā brīdī var uzdot sev interesējošu jautājumu pasniedzējam un saņemt precīzu, izvērstu atbildi. Pasniedzējs seko līdzi apmācības procesam, atlasot katram studentam piemērotākās tēmas, bet students pats izvēlas apmācību intensitāti. Iemācītā materiāla nostiprināšanai tiek izmantoti kontroldarbi un testi. Pēc kursa pabeigšanas, students saņem sertifikātu vai diplomu par augstākās izglītības iegūšanu, atkarībā no izvēlētās programmas.

Šī gada vasarā un rudenī European business training plāno rīkot seminārus, kuros piedalīsies pasniedzēji no Lielbritānijas universitātēm.

Tuvākā atlase uz augstākās izglītības programmām ilgs līdz septembrim, bet īslaicīgās apmācības ir iespēja uzsākt jebkurā laikā.
Papildus informāciju var saņemt, rakstot uz epastu - enquiries@eubusinesstraining.eu

Par mums

European Business Training cents ir eiropas vadošo augstskolu pārstāvniecība, kas piedāvā iegūt prestižu, ārzemju izglītību tālmācības ceļā, neizbraucot no Latvijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV