Pirmdiena, 16.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Dārgs, Asja, Asnate, Dāgs;

Notiks ikgadējā angļu valodas skolotāju konference

Inga Oliņa, 18.08.2010. 12:28

Arī šogad, īsi pirms skolas sākuma, Latvijas angļu valodas skolotāju asociācija (LAVSA) 19. un 20. augustā Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskajā centrā, Kaņieru ielā 15, rīko angļu valodas skolotāju konferenci, kas domāta visiem Latvijā praktizējošiem skolotājiem un pasniedzējiem.

Konference Latvijā notiek jau 18-to gadu un kā atzīst Silvija Andernovics, LAVSA prezidente, konference īsi pirms skolas sākšanas ir kā spēcīgs motivātors un enerģijas lādiņš jaunam mācību gadam. „Tā iedvesmo jaunām idejām, jaunām metodēm stundās, lai padarītu interesantāku gan skolēna, gan paša skolotāja darbu. Tā ir satikšanās ar citiem skolotājiem, tā ir angliskā vide, kurā iespējams daudzi skolotāji nemaz tik bieži neapgrozās", uzsver Silvija Andernovics.

Britu padomes angļu valodas projektu vadītāja Sandra Prince uzsver, ka konferences mērķis ir piedāvāt skolotājiem ērtus un modernus veidus kā padarīt savu darbu kvalitatīvāku un radošāku. „Ir svarīgi, ne tikai izvirzīt prasības pret skolotāju, bet piedāvāt kvalitatīvas un inovatīvas metodes. Britu padome ir izstrādājusi gan interneta resursus, gan profesionālās pilnveides kursus angļu valodas skolotājiem. TeachingEnglish mājas lapā skolotāji var lejupielādēt gatavus stundu plānus, testus un uzdevumus, kā arī iesaistīties diskusijās un sekot jaunākajām mācību metodēm. Šie materiāli tiek regulāri atjaunoti, lai saglabātu mūsdienīgu un skolēnam interesējošu mācību vielas piedāvājumu", tā Sandra Prince.

Konferencē tiks piedāvāta plaša lekciju un darba grupu programma. Vairāk par konferences programmu varat uzzināt LAVSA mājas lapā: www.late.lv

Latvijas angļu valodas skolotāju asociācijas konferenci atbalsta Britu padome, ASV vēstniecība Latvijā, ārzemju un pašmāju izdevniecības u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV