Pirmdiena, 16.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Dārgs, Asja, Asnate, Dāgs;

Pirmo reizi Latvijā viesosies digitālo reklāmu eksperts Mihkel Lauk

Kristīne Dūma, 18.08.2010. 12:52

25.augustā plkst. 14:00, D.FAB telpās norisināsies praktisks seminārs, kurā varēs uzzināt: „Kā pārvērst reklāmas izdevumus reklāmas ieņēmumos?!" Mihkels Lauks ir izveidojis IT / mārketinga kompāniju ADM Interactive, kas pašlaik ir lielākais interneta mārketinga pakalpojumu sniedzējs Igaunijā, piedāvājot mārketinga un IT izstrādes pakalpojumus visās Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas valstīs. Viņš šajā seminārā dalīsies savā plašajā pieredzē par kampaņu uzbūvi un efektīvu izmaksu kontroli digitālajā jeb interneta reklāmas jomā.

Šoreiz viņa briljanta „case study", kurā viņš dalīsies un, kas efektīvi kalpo par piemēru jebkurai interneta kampaņas pareizai plānošanai un norisei būs raugoties no vienas politiskās partijas veiksmes stāsta prizmas. Mihkel projekti aptver banku, apdrošināšanas, telekomunikāciju, pārtikas un būvniecības nozares, kā arī valsts sektoru.

Semināra dalībnieki varēs piedalīties gan diskusijās, gan ieklausīties citos nozares ekspertos, tādos kā Rando Rannus - (CEO, viens no smartAD dibinātājiem /Igaunija), Jānis Polis ("MediaSCOPE" digitālās izpētes un attīstības vadītājs; Mārcis Miķelsons (digitālās aģentūras "Cube" radošais direktors /Latvija) un noslēgumā Dainius Blynas ("Publicum Media" digitālo risinājumu departamenta vadītajs /Lietuva).

Lai tiktos 25.augustā, Slokas ielā 52d jebkurš interesents var iegūt sīkāku informāciju un pieteikties smartAD mājas lapā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV