Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Rīgas Starptautiskajai Biznesa Administrācijas Augstskola (RISEBA) atzīmēs pilngadību

Mudīte Voitiša, 18.10.2010. 15:33

28.oktobrī RISEBA Studējošo Pašpārvalde, ielūdz ikvienu uz augstskolas pilngadības (18 gadu) svinībām „The Club". Šis pasākums apvienos gan RISEBA augstskolas pilngadības sasniegšanu gan pirmkursnieku iesvētīšanu studentu kārtā.
Rīgas Starptautiskajai Biznesa Administrācijas Augstskola (RISEBA) atzīmēs pilngadību

Pirmkursnieki tiek gaidīti no plkst. 13:00 RISEBA apaļajā ēkā 3. stāvā, viņus tur sagaidīs „Don Carleone" uz sava dēla dzimšanas dienas svinības, ar dažādiem uzdevumiem un piedzīvojumiem.

Vakars Ņujorkas stilā klubā, ļaus izbaudīt pilsētas kura nekad neguļ valdzinājumu, blūza skaņām skanot, mīlestībai apkārt kņudot, modes pievilcībai plūstos, greznības pārpilnības pieskārieniem un protams , neatkarības sajūtas. Šī nakts būs piesātināta ar spilgtiem priekšnesumiem, ielu dejotājiem, un neatkārtojamiem pārsteigumiem, īpašie viesi Kristina Korvin, Fusion.

Veidosim kopā dāvanu augstskolai, uz īpaši izveidotas pastkartītes ikviens apmeklētājs būs aicināts iemūžināt savu novēlējumu, vēlāk šī novēlējumu pastkarte tiks uzdāvināta augstskolai.

Apmeklētāji tiks aicināti, piedalīties dažādos aizraujošos konkursos un iegūt jaukas balvas.

Tiek ielūgti studenti, absolventi un visi interesenti , izbaudīt šo burvīgo nakti , kopā ar mums, tā būs neatkārtojama, jo pilngadība ir tikai vienreiz.

The Club Kungu iela 8, ieeja no 21:00, uzrādot RISEBA apliecības ieeja pa brīvu, ja vēlies paņemt līdzi draugus vai arī esi RISEBA absolvents, dodies uz RISEBA galvenās ēkas informācijas centru un saņem ielūgumu.

Absolventiem ieeja brīva uzrādot veco studentu apliecību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV