Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Liepājā ar lekciju uzstāsies kultūras ekonomikas profesors Arjo Klemers

Krista Kalnarāja, 19.10.2010. 13:57

8. novembrī Liepājā ieradīsies Arjo Klemers, kas Eiropā pazīstams kā pirmais speciālists, kurš ieguvis zinātnes grādu kultūras ekonomikā. Kultūras loma tautsaimniecībā un kultūras vērtība – tie ir galvenie temati, uz kuriem profesors fokusējas savās lekcijās dažādās Eiropas Universitātēs. Arjo Klemers Latvijā ieradīsies pirmo reizi pēc Liepājas Kultūras pārvaldes uzaicinājuma, interesentiem piedāvājot unikālu lekciju par kultūras lomu valsts ekonomikā.
Liepājā ar lekciju uzstāsies kultūras ekonomikas profesors Arjo Klemers

Kultūras ekonomika ir salīdzinoši jauna zinātne, tāpēc Arjo Klemera lekcijas ir ļoti pieprasītas. Tās sniedz jaunu redzējumu par kultūras lomu ekonomikā. Arjo Klemers ir Erasmus Universitātes profesors Nīderlandē. Ne mazāk pieprasīti ir Amsterdamas Universitātes organizētie kursi par kultūras ekonomiku, kur viens no lektoriem ir Arjo Klemers. Kursi ir publiski pieejami ikvienam interesentam un tie vienam cilvēkam izmaksā EUR 1500. (www.academiavitae.org)

Lekcija notiks Liepājā, viesnīcas „Amrita" (Rīgas iela 7/9) konferenču zālē 8. novembrī. Lekcijas sākums ir pulksten 9:00 un ar dažiem pārtraukumiem tā turpināsies līdz pulksten 17:00.
Ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja līdz šā gada 3. novembrim pieteikties uz Arjo Klemera lekciju, sūtot aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pastu: liepajaskultura@dome.liepaja.lv . Cena par lekciju vienai personai ir LVL 20. Lekcijai tiks nodrošināts tulkojums.

Papildus informācija pieejama mājas lapā: www.liepajaskultura.lv vai rakstot uz: liepajaskultura@dome.liepaja.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV