Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Sāksies Latvijas Universitātes Jauno pedagogu un psihologu skolas nodarbības

Latvijas Universitātes Preses centrs, 19.10.2010. 15:55

22. oktobrī nodarbības 2010./2011.ak.gada nodarbības uzsāks Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (LU PPMF) Jauno pedagogu un psihologu skola. Šī būs skolas piektā sezona, un tajā aicināti piedalīties 10. – 12.klases skolēni.

Skolēniem vēl ir iespēja pieteikt savu dalību LU PPMF Jauno pedagogu un psihologu skolai, tas ir jāizdara līdz 21.oktobrim, aizpildot un nosūtot anketu, kas ir pieejama www.ppmf.lu.lv

Jauno pedagogu un psihologu skolas nodarbības notiek PPMF reizi mēnesī (sestdienā). Tajā vidusskolēni iegūst papildus zināšanas pedagoģijas un psiholoģijas jomā, kas ļauj labāk iepazīt un izprast sevi, apjaust savas intereses un spējas, kā arī piemērotību nākamajai profesijai. Skolēni var iepazīties ar pedagoģijas un psiholoģijas jomām un gūt priekšstatu par pedagoga un psihologa profesiju.

12.klašu skolēniem mācību gada laikā ir iespēja izstrādāt pētījumu kādā no jomām un mācību gada nobeigumā to prezentēt. Augstāk novērtēto darbu autori iegūs iespēju iegūt budžeta vietu, iestājoties LU PPMF kādā no attiecīgajām studiju programmām.

LU PPMF Jauno pedagogu un psihologu skolas nodarbības notiks arī Valmieras Valsts ģimnāzijā reizi mēnesī (trešdienā). Interesenti aicināti pieteikties arī nodarbību aapmeklējumiem Valmierā.

Pirmās Jauno pedagogu un psihologu skolas dalībniece Liene Pūcīte no Valmieras jau ieguvusi Izglītības zinātņu profesionālā bakalaura grādu un Angļu valodas skolotāja profesionālo kvalifikāciju, un pašlaik studē Izglītības zinātņu maģistra studiju programmā. Arī citi skolas bijušie dalībnieki pašlaik studē vairākās LU PPMF studiju programmās.

Pirmā 2010./2011.ak.gada nodarbība notiks LU PPF 2010.gada 22.oktobrī plkst. 15.00 PPF Jūrmalas gatvē 74/76, Rīgā.

Papildu informācija:
Gunta Kraģe
LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes
dekāna palīdze
Tālr. 67034004
E-pasts: gunta.krage@lu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV