Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

LSA organizē semināru „Kam rūp students? 2010" jauno studentu aktivitātes veicināšanai

Jurita Krūma, 22.10.2010. 10:30

Šogad Latvijas Studentu apvienības (LSA) jau desmito gadu organizētais seminārs „Kam rūp students?'10" (KRS?) svin apaļu jubileju. Tas tiek rīkots augstskolu studējošo pašpārvalžu jaunajiem biedriem un aktīvistiem, kuri pavisam nesen uzsākuši studijas. KRS? ir LSA ilggadēja tradīcija un, kā ierasts, rudenī pulcē jaunos aktīvistus, šogad 29. – 31. oktobrī.

Semināra mērķis ir izglītot potenciālos Latvijas augstskolu studentu pašpārvalžu un LSA jaunos biedrus. Tas dod neatsveramu ieguldījumu Latvijas Studentu apvienības un studentu attīstībā, iesaistot arvien jaunus cilvēkus augstākās izglītības politikas veidošanā. Šajā gadā paredzētas lekcijas par studentu pašpārvalžu darbību, motivāciju, saliedētību u.c. Semināra dalībnieki iegūst neatsveramu pieredzi komunikācijas spējās un prasmē sevi prezentēt.

Šogad semināra organizatori nolēma veidot KRS? ievadtikšanās literāri muzikālajā klubā "Četri Balti Krekli", Rīgā. Ievadtikšanās ideja radās, lai dalībnieki varētu mazliet iepazīties pirms semināra un KRS? norises laikā viņi būtu drošāki un atvērtāki. Ievadtikšanās laikā organizatori pastāstīs par KRS?, kāda ir tā nozīme un kādas leģendas ir ap to apvītas. Paredzētas arī dažādas aktivitātes, iepazīšanās ar semināra programmu, un tiks iedots arī mājas darbs, kas jāsagatavo uz semināra 1.dienu.

Semināru "Kam Rūp Students?'10" atbalsta SIA "Mikrofona ieraksti", Coca-Cola Hellenic Latvia, SIA "Pērnes – L", "Red Bull", a/s Swedbank un Latvijas Nacionālais teātris.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV