Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Studentu diena 2010 notiks Zemgales Olimpiskajā centrā

Juris Metums, 02.11.2010. 11:53

Sakarā ar 23. oktobra ugunsgrēku Jelgavas sporta hallē, kur bija paredzēti „Studentu dienas 2010" studentu konkursi, kā arī grandiozais „Noslēguma koncerts", festivāla aktivitātes nācās pārcelt uz citām telpām. Šāda veida pasākumiem īpaši piemērots ir Zemgales Olimpiskais centrs, un pateicoties tā vadībai, „Studentu diena 2010" norisināsies jaunajā kompleksā, Kronvalda ielā 24. Pasākums norisināsies 15., 16. un 17. novembrī un šogad svinēs savu 18 gadu jubileju.

Pasākums norisināsies 15., 16. un 17. novembrī un šogad svinēs savu 18 gadu jubileju esošajā formātā. Šī gada festivāla sauklis skan: „Gada skaļākā Dzimšanas dienas ballīte!".

Pateicoties Jelgavas pilsētas domei, Latvijas Lauksaimniecības universitātei un SEB Studenta Bankai, „Studentu diena 2010", ko organizē Latvijas Lauksaimniecības universitātes Studentu pašpārvalde (LLU SP), šogad būs īpaši krāšņa un interesanta.

17. novembra vakarā pēc tradicionālajiem Latvijas augstskolu konkursiem „POPiela" un „Jautrākie un asprātīgākie Latvijā" jauno Zemgales Olimpisko centru pieskandinās festivāla kulminācija – „Noslēguma koncerts". Šogad uz SEB Studentu skatuves kāps spožas zvaigznes: grupas Dzelzs Vilks, Labvēlīgais Tips, Credo un Tumsa. Pasākuma viesus izklaidēs DJ Andis. Pirmo reizi pasākuma vēsturē koncertā būs divas skatuves! Uz „Battery DJ Floor" skatuves spēlēs Latvijā pazīstami dīdžeji: Roberts Lejasmeijers, BTH, DJ KRESS, DJ Johansons, DJ NuFreakunDJ John.E.

Ieeja uz „Noslēguma koncertu" būs no plkst. 22:00 un biļetes cena – Ls 3,50. Biļešu iegāde pasākuma vietā, Kronvalda ielā 24.

„Studentu diena" ir tradicionāls Latvijas studentu pasākums, kas sevī ietver plašu kultūras, sporta, izglītības un izklaides programmu vairāku dienu garumā.

15. novembrī norisināsies starptautiskā pārrobežu projekta „Baltu vienotība zem Saules" aktivitātes, tostarp – studentu labdarības koncerts veco ļaužu pansionātā.

16. novembrī turpināsies projekta „Baltu vienotība zem Saules" pasākumu cikls „Baltu studentu rudens pēcpusdiena", kura ietvaros notiks studentu mākslas darbu izstādes atklāšana, kā arī vairāki semināri un oratoru konkurss. 16. novembra vakarā jau otro gadu pēc kārtas notiks vienas nakts nometne „Studentu Zaļā nakts", ko organizē LLU SP kopā ar Latvijas Zaļo punktu un kurā piedalīsies Latvijā pazīstami lektori, kā Sandijs Semjonovs, Anitra Tooma un citi. Šī diena noslēgsies ar Studentu dienas Ieskaņas balli Jelgavas pilī, kur uzstāsies Lauris Valters un grupa „Galdi".

17. novembris aizsāksies ar Latvijas studentu vienotības gājienu līdz Latvijas Republikas pirmā prezidenta Jāņa Čakstes piemineklim, kur notiks „Studentu dienas 2010" svinīgā atklāšana, un ziedu nolikšana pie J.Čakstes pieminekļa.

„Studentu dienu 2010" atbalsta: ISIC.lv, Tallink, Lattelecom, JCDecaux, Draugiem.lv, ID Computer, Līvu Akvaparks, mūzikas klubs „Jelgavas Krekli", enerģijas dzēriens „Battery", Mitau Brokeris, Agreco, Aerodium, Latviešu radio, Sportland, BTA apdrošināšana, Contex, RAMITEH, RAMIRENT, JPPA Kultūra, Studentlife, Jelgavas Autobusu parks, Rīgas Dzirnavnieks un AXA, Latvijas Zaļais punkts, ģimenes kafejnīca „Hercogs", Fazer.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV