Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Turpinās kandidātu pieteikšanās vakantajiem LSA amatiem

Jurita Krūma, 03.11.2010. 12:09

Līdz 13. novembrim Latvijas Studentu apvienība (LSA) aicina aktīvos studentus pieteikties vakantajiem LSA prezidenta un viceprezidenta amatiem, kā arī uz studentu pārstāvja vietu Augstākās izglītības padomē (AIP).

Lai ievēlētu jaunu apvienības vadītāju, ir izsludināta ārkārtas Kongresa sanākšana 20. novembrī no plkst. 11:00 Biznesa augstskolā „Turība" (Graudu iela 68, Rīga). Kongresa darba kārtība apskatāma http://www.failiem.lv/down.php?i=mtjywt&n=20.11_DK.pdf. Kongress ir organizācijas augstākā lēmējinstitūcija, kurā ar balsstiesībām kā apvienības biedri piedalās Latvijas augstskolu studenti.

Apvienība izsludina pieteikšanos LSA prezidenta amatam. Aicinām pieteikties kandidātus, kuri sevi uzskata par spējīgiem strādāt Latvijas studentu labā kā valsts, tā starptautiskā mērogā, sadarbojoties ar augstākās izglītības institūcijām, ministrijām u.c. sadarbības partneriem, stiprinot studentu kustību un pārstāvniecību valstiskā līmenī.

Pieteikties uz LSA viceprezidenta vakanto amatu, gaidīti studenti, kuri par savu darbības lauku saskata komunikācijas ar Studējošo (SP) nodrošināšanu un SP efektivitātes celšana.

Savukārt studenti, kuriem ir saistoša augstākās izglītības (AI) kvalitāte un tās attīstība nākotnē, aicināti kandidēt uz vakanto LSA pārstāvja vietu Augstākās izglītības padomē, kas darbojas pie AI valsts stratēģijas, īsteno augstskolu, valsts institūciju un sabiedrības sadarbību AI attīstīšanā, pārrauga AI kvalitāti, nodrošina kvalitatīvu lēmumu par AI pieņemšanu.

Visu amatu kandidāti savu dzīves gājuma aprakstu, motivācijas vēstuli, kā arī izvirzījumu no savas studējošo pašpārvaldes aicināti sūtīt uz e-pastu lsa@lsa.lv līdz šī gada 13. novembrim plkst. 18:00. Sīkāka informācija: Mārtiņš Līdaks (tel. 26044940, e-pasts martins.lidaks@lsa.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV