Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Notiks biznesa līderu konkurss „Biznesa izaicinājums"

Raitis Krūmiņš, 05.11.2010. 09:24

Ceturtdien, 11. novembrī, norisināsies Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes (RTU IEVF) un Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes (LU EVF) Studentu pašpārvalžu organizētais biznesa līderu konkurss „Biznesa izaicinājums".
Notiks biznesa līderu konkurss „Biznesa izaicinājums"

„Biznesa izaicinājuma" mērķis ir sekmēt studentu radošo domāšanu un uzņēmējspējas, izaicinot topošos biznesa elites pārstāvjus - līderus – attīstīt sevis ģenerēto biznesa ideju ierobežotā laikā un telpā.

Konkursa „Biznesa izaicinājums" dalībnieki – 60 studenti no Latvijas lielākajām augstskolām sacentīsies savā starpā 5 stundu laikā Rīgas ielās, realizējot savas idejas, un konkurējot savā starpā gan idejas oriģinalitātes, gan iegūtās peļņas ziņā.

Organizatori pasākuma dalībniekiem sagatavojuši arī uzdevumus līderības spēju noteikšanai, erudīcijas pārbaudīšanai un dažādas komandas veidošanas un saliedēšanas aktivitātes.

Ikviens interesents papildus informācijas iegūšanai ir aicināts apmeklēt RTU IEVF SP mājas lapu www.ievfsp.lv vai LU EVF mājas lapu www.evf.lv.

Lai sekmētu studentu turpmāku iesaistīšanos Latvijas uzņēmējdarbības veicināšanā, 1.vietas ieguvējiem tiks dota iespēja nodibināt noderīgus biznesa kontaktus noorganizētā konsultācijā ar ekonomistu, uzņēmēju, SIA Primekss valdes locekli Jāni Ošleju.
Individuālās tikšanās laikā ar airBaltic korporatīvo komunikāciju viceprezidentu Jāni Vanagu uzvarētāji varēs uzdot sev interesējošos jautājumus un dzirdēt airBaltic veiksmes stāstu, kā arī celt savas idejas citos augstumos airBaltic apmācību simulatorā.

Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems balvas no iedvesmojošo ideju un pozitīvo pārmaiņu bagātā žurnāla „Ir".

Vakara noslēgumā jaunie uzņēmēji prezentēs savas idejas un varēs dalīties pieredzē ar kolēģiem neformālu vakariņu gaisotnē.

Pasākuma organizatoru mērķis ir sekmēt Latvijas augstskolu sadarbību un Latvijas tautsaimniecības attīstību, kļūstot par studentu uzņēmējdarbības virzītājspēku.

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti noslēguma pasākumā 11.novembrī.

Uzvarētāju tikšanās laiki ar uzņēmējiem tiks paziņoti pēc konkursa norises dienas.

Konkursu „Biznesa izaicinājums" organizē RTU IEVF Studentu pašpārvalde un LU EVF Studentu pašpārvalde.

Projekta atbalstītājs - žurnāls „Ir". Par uzņēmēju spēju pilnveidošanu parūpēsies lidsabiedrība airBaltic un SIA Primekss.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV