Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

Studentus aicina uzstāties ar pētniecisko rakstu lasījumiem

Jurita Krūma, 05.11.2010. 12:46

Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) aicina LU studentus piedalīties LU SP Zinātniskajā konferencē, kas norisināsies 3. decembrī LU Mazajā aulā. Konferences ietvaros studentiem būs iespēja uzstāties ar savu pētniecisko rakstu lasījumiem, kā arī vērtēt citu studentu sasniegto.
Studentus aicina uzstāties ar pētniecisko rakstu lasījumiem

„Pašu studentu rīkotā konference citiem studējošajiem ir iespēja kā dalībniekiem atklāt sevī zinātnieka potenciālu arī neizdarot ļoti lielus atklājumus. Tā ir iespēja uzzināt, ka darbība zinātnē var būt ne tikai nozīmīga, bet arī interesanta un ka liela atklājēja talants, iespējams, slēpjas tieši pašā darbībā!" dalībniekus būt aktīviem aicina LU SP Akadēmiskās komisijas vadītāja Inguna Zariņa.

Kļūt par konferences dalībniekiem lektoru statusā var pieteikties kā bakalaura, tā maģistra un doktorantūras līmeņa student. Lai pieteiktos, aizpildāma elektroniska pieteikuma anketa un iesūtāms pētnieciskās publikācijas un/vai darba tēmas apraksts apjomā līdz divām A4 lapaspusēm līdz šī gada 20. novembrim uz e-pasta adresi: konference@lusp.lv, savukārt pilnais raksts jāiesūta līdz 17. decembrim. Dalība konferencē ir bez maksas.

Konferencei iesūtītie raksti tiks grupēti trīs zinātņu sekcijās: dabas zinātnēs, humanitārajās zinātnēs un sociālajās zinātnēs. Pēc konferences tie tiks publicēti zinātniski atzītā rakstu krājumā, kas tiks izdots līdz 2011. gada pavasarim.

Papildus informācija: Inguna Zariņa (tel. 26405257, e-pasts inguna.zarina@lusp.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV