Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Tuvojas LU Studentu Gada balva, aicina pieteikt nominantus

Jurita Krūma, 09.11.2010. 11:52

LU Studentu padome (LU SP) aicina LU studentus, pasniedzējus un darbiniekus izvērtēt 2010. gadā paveikto un līdz 17.novembrim iesniegt savas nominācijas LU Studentu Gada balvai, kas šogad noritēs 2. decembrī LU Lielajā aulā.
Tuvojas LU Studentu Gada balva, aicina pieteikt nominantus

Studentu Gada balva ir tradicionāls LU SP pasākums gada nogalē, lai aicinātu LU studentus, pasniedzējus un darbiniekus, cik nozīmīgs un ražīgs bijis aizvadītais gads, vērtējot paveikto kultūrā, sportā, inovācijās u.c. Studentu gada balvas ietvaros līdz 17. novembrim kā studenti, tā darbinieki aicināti pieteikt nominantus kategorijās:

* Gada ieguldījums studentu pārstāvniecībā;
* Gada Fakultātes Studentu pašpārvalde;
* Gada dekāns;
* Gada humanitāro zinātņu pasniedzējs;
* Gada sociālo zinātņu pasniedzējs;
* Gada eksakto zinātņu pasniedzējs;
* Gada ieguldījums akadēmiskās dzīves veicināšanā;
* Gada ieguldījums sociālās dzīves uzlabošanā;
* Gada kultūras pasākums;
* Gada ieguldījums sporta attīstībā;
* Gada inovācija;
* Gada ķeza;
* Gada LU studentu draugs.

Līdz šī gada 17. novembrim plkst. 18:00 nominācijas pieteikums iesniedzams rakstiskā formā, norādot argumentētu pamatojumu nominācijai un pieteikumu nogādājot LU SP birojā, Rīgā, Raiņa bulvārī 19 – 144, vai nosūtot uz elektroniskā pasta adresi gadabalva@lusp.lv. Lūgums iepazīties ar pasākuma nolikumu. Pasākuma ģenerālsponsors – Baltijas kruīzu līnija „Tallink".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV