Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Darba devēji dalās pieredzē ar Banku augstskolas studentiem Karjeras dienā

Lineta Mikša, 10.11.2010. 15:14

Turpinot Banku augstskolā iesāktās tradīcijas, kā katru gadu, arī šogad, 10. novembrī notika pasākums „Karjeras diena 2010".

Jau vairākus gadus, sadarbojoties ar lielākajiem darba devējiem biznesa, banku un finanšu, tirdzniecības, apdrošināšanas, audita, izglītības un citās jomās, Banku augstskolas Karjeras centrs rīkoja pasākumu Banku augstskolas studentu izglītošanai darba un karjeras veidošanā.

Šogad Karjeras dienā piedalījās tādu uzņēmumu un organizāciju pārstāvji kā SIA „Deloitte Latvia", SIA „KPMG Baltics", SIA „PricewaterhouseCoopers", SIA „Assistants to Business", Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Nordea Bank Finland Plc, CVO Recruitment Latvia, SIA „Nikos Travel", SIA „VGP", SIA „CO Brokers", AS „DnB NORD Banka", Nacionālais EUROPASS centrs, AS Akciju komercbanka „Baltikums", SIA „Media Control, Latvijas IT klasteris, Nodarbinātības Valsts Aģentūra EURES un Akciju sabiedrība Ieguldījumu Brokeru Sabiedrība Renesource Capital (RC), kuri iepazīstināja interesentus ar informāciju par uzņēmumiem un mūsdienās aktuālām problēmām.

Banku augstskolas Karjeras centra vadītāja Terēza Korsaka savā uzrunā iepazīstināja ar informāciju par praksi, bet par iespējām doties ārzemju praksē klātesošos informēja Banku augstskolas Starptautisko studiju daļas vadītāja Sandra Kraže. Savukārt par CV un motivācijas vēstuli ieteikumus un priekšlikumus piedāvāja Banku augstskolas Karjeras centra Prakses vadītājs Ilmārs Pilinieks.

Pasākuma otro daļu veidoja darba devēju prezentācijas, kas sniedza studentiem ne tikai konkrētus darba piedāvājumus, bet arī ieskicēja Latvijas darba vides attīstības problemātiku, informēja par nodarbinātību Eiropā, par aktuālajām tendencēm Latvijas darba tirgū. Piemēram – „Pieci soļi kā kļūt par brokeriem" (SIA „CO Brokers"), „Latvijas IT klasteris – kas tas ir un ko tur var darīt?" (Latvijas IT klasteris), „Kas ir EUROPASS? „ (EUROPASS centrs).

Šobrīd BA Karjeras centrs kā populārākos sadarbības partnerus ir apkopojis vairāk kā 120 darba devējus, kuri aktīvi iesaistās prakšu nodrošināšanā Banku augstskolas studentiem, kā arī nereti sniedzis studentiem iespēju uzsākt savu darba karjeru uzņēmumā.

BA Karjeras centrs - „Tavas karjeras iespējas – Tavas RADOŠĀS personības izaugsmei!"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV