Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

LU Sociālo zinātņu fakultātē notiks diskusija "Jaunieši un mediji"

LU Preses centrs, 14.03.2011. 14:04

22. martā plkst. 16.00 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē (LU SZF) Rīgā, Lomonosova ielā 1a, Jesajas Berlina auditorijā notiks diskusija "Jaunieši un mediji". Diskusiju rīko LU SZF Komunikācijas studiju nodaļa.

Pēdējos gados veikti vairāki pētījumi par jauniešu attiecībām ar medijiem, kas rada raisa dažādus jautājumus. Vai tradicionālie mediji, jo sevišķi drukātie, seko līdzi jauniešu interesēm un vēlmēm? Vai un kādā veidā mediji cenšas uzrunāt šo auditoriju? Vai jauniešu pašu veidotais saturs un vēlme ietekmēt to ir tikai pārejoša aizraušanās, vai šādi iezīmējas nākotnes mediju aprises? Cik lielā mērā tehnoloģijas ietekmē izvēli un vai forma nekļūst svarīgāka par saturu? Izklaide un zināšanas - kas uzrunā vairāk, un vai šīs lietas ir apvienojamas? 15 minūšu slava un stereotipi - kur īsti ir motivācija, kas jauniešus mudina studēt un domāt par iespējamo darbu medijos? Par to, ko domā mediji un ko paši jaunieši, diskutēsim LU SZF Komunikācijas studiju nodaļas diskusijā.

Diskusijā piedalīsies:
• Guntars Meluškāns, Draugiem.lv radošais direktors;
• Vents Zvaigzne, "Ilustrētā Zinātne" galvenais redaktors;
• Anna Rozīte, raidījuma "Kinomānija" vadītāja, raidījuma "Viss notiek" žurnāliste;
• Artūrs Mednis, "Inspired DIGITAL";
• Toms Grēviņš, "radio 101".

Diskusijas vadītāja LU SZF lektore Lolita Stašāne.

Diskusiju kā klausītājs var apmeklēt jebkurš interesents, dalība tajā ir bez maksas.

Visi aicināti iepriekš elektroniski iesūtīt savus interesējošos jautājumus uz e-pastu: kristine.dalmatova@lu.lv līdz 21.martam plkst. 13.00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV