Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Informācijas diena Latvijas Universitātes Datorikas fakultātē

Latvijas Universitātes Preses centrs, 21.03.2011. 14:19

Trešdien, 23. martā, plkst. 12.00 Latvijas Universitātes Datorikas fakultātē notiks Informācijas dienu pasākums. Tā laikā skolēniem būs iespēja uzzināt sev noderīgu informāciju par studiju programmām, studiju procesu un ārpusstudiju aktivitātēm.

Informācijas diena notiks LU Datorikas fakultātē, Raiņa bulvārī 19, 3. stāvā, 13.auditorijā. Studēt gribētājus uzrunās gan fakultātes dekāns, gan bakalaura studiju programmu direktori, kas detalizēti izstāstīs par fakultātes piedāvātajām studiju programmām, studiju uzsākšanu, studiju procesu un nākotnes perspektīvām. Savukārt ar iespējamām ārpusstudiju aktivitātēm iepazīstinās studentu pašpārvaldes pārstāvji.

Informācijas dienas pasākums Datorikas fakultātē būs skatāms arī tiešraidē Latvijas Universitātes portālā www.lu.lv/tiešraide. Tiem skolēniem, kam nebūs iespēja piedalīties informācijas dienā klātienē, ir iespēja sevi interesējošos jautājumus iepriekš iesūtīt uz e-pastu jelena.polakova@lu.lv vai 23. martā izteikt savu jautājumu pa tālruni 67034488 un saņemt atbildes tiešraidē.

Informācijas dienas topošajiem studentiem Latvijas Universitātē notiek no 21. līdz 25.martam. Katra no 13 Universitātes fakultātēm jauniešus aicina uz atsevišķu tikšanos, kur uz jautājumiem par studiju iespējām atbildēs fakultāšu vadības pārstāvji, pasniedzēji un studenti. Plašāka informācija - http://www.lu.lv/gribustudet/zinas/t/5766/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV