Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā notiks atvērto durvju diena un jaunizveidotās e-studiju vides prezentācija

Vita Stiģe-Škuškovnika, 22.03.2011. 12:45

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija /JVLMA/ jau otro reizi aicina visus topošos studentus un jaunos mūziķus apmeklēt atvērto durvju dienu, kad interesenti pēc savas izvēles varēs apmeklēt jebkuru lekciju, individuālo un grupu nodarbību sev interesējošā specialitātē. Atvērto durvju diena notiks otrdien, 29. martā no plkst. 9:00 līdz 20:00.
Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā notiks atvērto durvju diena un jaunizveidotās e-studiju vides prezentācija

Atvērto durvju diena sniegs iespēju nākamajiem JVLMA studentiem ielūkoties ikdienas studiju procesā, klātienē novērot Akadēmijas mācībspēku un studentu darbu, kā arī noskaidrot dažādus ar studiju programmām saistītus jautājumus pie informatīvā stenda JVLMA Lielajā foajē. Tāpat plkst. 11:30 un 13:30 notiks ekskursijas, kurās topošie studenti iepazīsies ar Mūzikas akadēmijas ēku.

Topošie studenti un viņu pedagogi plkst. 12:30 JVLMA Lielajā zālē ir laipni gaidīti piedalīties JVLMA īstenotā projekta nr. 0089 Norvēģijas finanšu instrumenta ietvaros „E-studiju vides ieviešana Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā" rezultātu prezentācijā. Tās laikā tiks demonstrēta gan jaunizveidotā JVLMA e-studiju vide, kuras izmantošana ļaus efektīvāk sagatavoties iestājeksāmeniem, gan citi projekta rezultāti – iegādātās jaunās tehnoloģijas un aprīkojums, un digitalizēto ierakstu krājums. (prezentācijas ilgums – 1h)

Visa informācija par atvērto durvju dienā notiekošo – kur, kas, cikos un kādā specialitātē notiks, meklējama JVLMA mājas lapā www.jvlma.lv, Mūzikas akadēmijas informācijas stendos un sociālajos tīklos. Nāc un piedalies!

Jāmin, ka Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija ir vienīgā Mūzikas augstskola Latvijā, un pagājušajā koncertsezonā tā svinēja savu 90 gadu jubileju. Latvijas mūzikas dzīvei tā ir devusi ievērojamus komponistus, izpildītājmāksliniekus un mūzikas zinātniekus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV