Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Žagarkalnā" sākas snovborda instruktoru kursi

LETA, 07.01.2008. 09:15

. Cēsīs "Žagarkalnā" šodien sākas Latvijas Slēpošanas un snovborda instruktoru asociācijas rīkoti 1.līmeņa snovborda instruktoru kursi, informēja kursu organizators Jānis Mellups.
"Žagarkalnā" sākas snovborda instruktoru kursi
Mācībām pieteikušies ap 10 interesentu.

Jau ziņots, ka mācību programma ir izstrādāta latviešu valodā. Mācības notiks no 7.janvāra līdz 11.janvārim un no 14.janvāra līdz 17.janvārim. Eksāmens paredzēts 18.janvārī.

Pērn kursus pabeidza un instruktora sertifikātu ieguva sešas personas, kas šogad strādā kā snovborda instruktori Kaķīškalnā un Lido kalnā.

Šogad Latvijas Slēpošanas un snovborda instruktoru asociācija iesaistīsies Starptautiskā Instruktoru asociācijā, kas dod tiesības instruktoriem ar Latvijā iegūtiem sertifikātiem strādāt arī ārzemēs, pielāgojoties katras valsts individuālajiem noteikumiem.

1.līmeņa kurss ietver deviņas dienas ilgas teorētiskās un praktiskās mācības uz kalna Kanādas Snovborda instruktoru asociācijas (CASI) skolu absolvējošu instruktoru vadībā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV