Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Anna Lieckalniņa „FHM” aptaujā atzīta par seksīgāko sievieti Latvijā

easyegt.lv, 30.04.2008. 14:38 | komentāri (15)

Žurnāla "FHM" aptaujā "FHM 100 seksīgākās pasaules sievietes" Latvijas balsojumā par uzvarētāju kļuvusi Anna Lieckalniņa. Kopumā balsojumā tika saņemtas vairāk nekā 70 tūkstoš balsis.
Anna Lieckalniņa „FHM” aptaujā atzīta par seksīgāko sievieti Latvijā

Globālajā balsojumā par FHM aptaujas uzvarētāju kļuvusi amerikāņu aktrise Megana Foksa, kas ieņēmusi pērnā gada seksīgākās pasaules sievietes – aktrises Džesikas Albas – vietu.

Jaunais „FHM” maija numurs lasītājus pārsteigs ar jaunu izskatu, speciālo pielikumu ar 100 pasaules seksīgākajām sievietēm, kā arī seksīgāko sievieti Latvijā – Annu Lieckalniņu – līdz šim satriecošākajā foto sesijā.

Maija numurā varēs lasīt arī par FHM piedzīvojumiem pasaules hokeja čempionātā, kur Mongolija gandrīz uzvarēja Grieķiju, par eksorcista darba aizkulisēm, par Indiana Džonsa atgriešanos un daudz ko citu.

Starptautiskais žurnālu zīmols "FHM" ir pārstāvēts 30 valstīs. Latvijā tas ir vadošais izdevums jauniem vīriešiem vecumā no 17 līdz 30 gadiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV