Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rīgā koncertēs Ričards Klaidermans

Inese Rutkovska, 16.01.2009. 09:32

Pasaulē populārākais instrumentālās mūzikas izpildītājs, romantiskais pianists Ričards Klaidermans 7.martā koncertēs Rīgas Kongresu namā.
Rīgā koncertēs Ričards Klaidermans

Savas 30 gadu ilgās un ļoti veiksmīgās muzikālās karjeras laikā viņš ierakstījis vairāk kā 1000 skaņdarbu, viņa ieraksti 267 reizes izpelnījušies zelta un 70 reizes platīna statusu. Pateicoties skatītāju mīlestībai un izpildītāja patikai uzstāties publikas priekšā, viņš nereti sniedz vairāk kā 200 koncertu gadā un regulāri dodas plašās turnejās gan Eiropā un Āzijā, gan Amerikā un Austrālijā. Kāds vācu žurnālists reiz sacījis, ka „Klaidermans, iespējams, popularizējis klaviermūziku vairāk kā jebkurš cits mūziķis kopš Bēthovena laikiem”, savukārt ieraksts Ginesa rekordu grāmatā liecina, ka Ričards Klaidermans ir visveiksmīgākais pianists pasaulē.

Viņa repertuārs neiekļaujas konkrēta muzikālā stila rāmjos un bieži vien balansē uz vairāku stilu robežas, sākot ar klasiku un beidzot ar vieglu džezu, tomēr pāri visam Ričards Klaidermans ir nepārspējams romantisko noskaņu meistars – liriskas un maigi emocionālas notis caurvij vai ikvienu viņa skaņdarbu.

Ričarda Klaidermana pēdējie divi studijas albumi iznākuši 2008.gadā, un tajos iekļauti gan klasikas skaņdarbi, gan pianista iemīļotākās dziesmas jaunās skaņās.

Koncertā Rīgā izskanēs visskaistākās, visromantiskākās melodijas no Ričarda Klaidermana 30 gadu laikā radītā repertuāra - tieši tās, ko mēs visvairāk vēlamies dzirdēt!

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV