Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Patrīcija Kāsa aprīlī koncertēs Rīgā

Inese Rutkovska, 16.01.2009. 09:41

Viena no pasaulē populārākajām franciski runājošajām dziedātājām, šarmantā Patrīcija Kāsa (Patricia Kaas), 2009.gada 23.aprīlī koncertēs Rīgā.
Patrīcija Kāsa aprīlī koncertēs Rīgā

Neskatoties uz britu un amerikāņu dominanti uz pasaules mūzikas skatuves, daži franču mūziķi sasniedz ļoti nozīmīgus starptautiskus panākumus. Tāda ir arī Patrīcija Kāsa - vienīgā mūsdienu franču dziedātāja, kas tik augstu novērtēta visā pasaulē. Līdz šim viņa pārdevusi jau vairāk kā 16 miljonus albumu.

Dēvēta par franču Madonnu un jauno Edīti Pjafu, viņa spēj savaldzināt un noturēt savas balss burvības varā katru klausītāju un koncerta apmeklētāju.

Patrīcijas Kāsas pirmais muzikālais sasniegums - dziesma “Mademoiselle Chante le Blues” – tika izdota 1987.gadā, un tās pēdās sekojušas daudzas publikas iemīļotas un kritiķu augsti novērtētas kompozīcijas.

Dziedātājas jaunākais albums “Kabaret” iznācis 2008.gada rudenī. Tajā iekļautas 13 dziesmas, kas klausītāju aizved nesteidzīgā, muzikālā ceļojumā uz Parīzi, Berlīni un Buenosairesu. Tas nav tikai kārtējais dziedātājas dziesmu apkopojums, tas ir īpašs albums, kurā atklājas visa viņas pasaule, visa izjūtu un emociju gamma, viņas kabarē…

Albums veltīts pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu noskaņām un tā laika varonēm – Grētai Garbo, Sūzijai Solidorai, Martai Grehemai un citām spoži mirdzošām skatuves zvaigznēm. Šī albuma vizuālo noformējumu veidojis Solve Sundsbo, pasaulē atzītākais modes, stila un reklāmas fotogrāfs, sadarbībā ar Ēriku Baiardu, vienu no labākajiem reklāmas nozares speciālistiem.

Pēc albuma izdošanas dziedātāja devusies plašā koncertturnejā, kuras ietvaros pavasarī viesosies arī Rīgā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas „Biļešu Servisa” kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV