Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Radio Bārs" aicina uz "Prive" ievadballīti

Madars Krapāns, 19.01.2009. 11:29

Ceturtdien, 22. janvārī, "Weekend Crime" pasākuma ietvaros norisināsies oficiālais pre-pārtijs Rolanda Priverta pasākumu sērijas "Prive" pirmajam pasākumam, kurš norisināsies klubā "Essential" nākamajā dienā.
"Radio Bārs" aicina uz "Prive" ievadballīti

Pasākumu sērijas "Prive" pirmais pasākums norisināsies klubā "Essential" 23. janvārī un pulcēs vienkopus daudzus dažādus žanrus pārstāvošus māksliniekus. Kā pasākuma īpašie viesi ir aicināti pasaulē slavenā trance mūzikas žanra apvienība "Above & Beyond". Līdztekus šiem māksliniekiem uzstāsies arī "Discoteq promotion" rezidents Johny Adroit, kurš ar savu setu atklās main floor dīdžeju darbību tieši plkst. 23:00. Vēl uz galvenās skatuves ar saviem setiem priecēs Boom Jinx, Kaspar Kondrat un protams, pasākuma iniciators Roland Privert. Paralēli galvenajai skatuvei, speciāla programma paredzēta arī Essential "White Room", kur uzstāsies Kris Hovel, Dirtnap un Anett.

Pre-pārtijā piedalīsies trīs dīdžeji no "Prive" pasākuma sastāva un tie ir: Dj Anett, ar ekskluzīvu setu uzstāsies pats pasākuma iniciators un idejas autors ROLAND PRIVERT un, protams, "Discoteq promotion" rezidents, talantīgais JOHNY ADROIT.

"Prive" Pre-pārtijs "Weekend Crime" ietvaros:

-    Dīdžejseti no Anett, Johny Adroit un Roland Privert
-    Intervijas ar Discoteq TV un Afro-Lindiņu
-    Super grupas „Aggressive” deju šovs
-    Bezmaksas ielūgumu izspēle uz Above & Beyond uzstāšanos
-    Fotografēšanās pie „Weekenda noziedznieku” dēļa
-    Jauni „Weekenda noziedznieku” profili uz „Wanted” foto stenda
-    Translācijas WWW.BOMS.LV jau no plkst. 20:00
-    BEZMAKSAS ieeja pasākumā ar draudzīgu face-control
-    Un daudz kas cits klausoties mūs WWW.BOMS.LV un ierodoties uz Weekend Crime, Radio Bārā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV