Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubs "BIGPOINT" ielūdz uz piecu gadu jubileju

BIG POINT TEAM, 19.01.2009. 12:10 | komentāri (4)

Piektdien, 20. februārī, tieši plkst. 22.00 nakts klubā "16. korpuss" notiks "BIG POINT PARTY" vol. 3.
Klubs "BIGPOINT" ielūdz uz piecu gadu jubileju

Tas beidzot ir noticis, klubam "BIGPOINT" paliek pieci gadi. Par godu šim lielajam notikumam "BIGPOINTTEAM" komanda aicina visus atzīmēt svētkus kopā, solot lielisku svētku noskaņojumu, aizraujošu šovu, un, protams, sekojot tradīcijām, - Šampanieti un Torti.

Ir pavadīti pieci gadi kopā ar kvalitatīvu mūziku, profesionālu apkalpošanu un vienkārši labestīgu un pozitīvu atmosfēru. Šajā lielajā dienā Mūs ieradīsies apsveikt daudz DJ's, MC's un lērums labu cilvēku! Par Jūsu garastāvokli rūpēsies ne tikai kluba rezidenti "BIGPOINT TEAM", bet arī citi viesi, kas turēti noslēpumā līdz pat grandiozajam notikumam. Tāpat šajā naktī būs iespēja ne tikai iegrimt it kā īstajā "Big point" atmosfērā, bet arī iejusties vecajā un ļoti pazīstamajā sabiedrībā. Taču arī tas vēl nav viss - apmeklētājus gaida divas zāles (viss kā vecajā naktsklubā "Big point"):

MAIN ARENA:
Tieši šeit notiks visas galvenās dzimšanas dienas svinības. Jūs sagaida neaizmirstama atmosfēra, konkursi, dāvanas, video projekcija, pati jautrākā un iekustinošākā pēdējo piecu gadu mūzika, kostīmu šovs un, protams, lielisks garastāvoklis (jo tieši par to rūpēsies Jūsu iemīļotie DJ- ji).

RNB ARENA:
Latvijas r'n'b grupu uzstāšanās, šeit TEV būs tiesības noteikt konkursa "Aizraujošākā dziesma" uzvarētāju, kurā kā galvenā balva būs grupas dziesmas ieraksts, ierakstu studijā "JAM RECORDS"… daudz pozitīvu kustību, paši jaukākie R&B skaņdarbi, kā arī karstās šīs nakts meitenes. Vīrieši, nepalaidiet garām šo momentu!

Tieši šī nakts tavā atmiņā atstās pašas jaunākās, labākās un pozitīvākās atmiņas.

Tiekamies 20. februārī nakts klubā "16. korpuss" (Brīvības gatvē 214m) plkst. 22.00.

Biļešu cena - 4 Ls (22:00 - 05:00).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV