Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sestdien "Multiklubā" notiks ceturtais "enerģijas tūres" pasākums

Andre Crash, 20.01.2009. 11:39

Jau šosestdien, 24.janvarī, līdz šim ļoti veiksmīga un Latvijas klubu apmeklētājiem pazīstama klubu tūre - "SHARK ENERGY TOUR" - dodas uz Vidzemes skaisto Valmieras pilsētu, kur zvērīgas enerģijas piepildītā "Multiklubā" norisināsies ceturtais "enerģijas tūres" pasākums.
Sestdien "Multiklubā" notiks ceturtais "enerģijas tūres" pasākums

Pateicoties enerģija dzēriena SHARK milzīgajam atbalstam ENERGY TOUR jau priecēja Latvijas DJ Top 2008 apbalvošanas ceremonijas apmeklētājus pagājušā gada 14.novembrī, tad devās uz Baltijas lielāko klubu "Essential" un apmeklēja arī Ogres "Bermudu" tā piecu gadu jubilejas svinību ietvaros. Tagad pienākusi kārta vienam no Latvijas vecākajiem klubiem.

"Multiklubs" ir stabils mūsu valsts klubu top 10 dalībnieks un arī reģiona populārākā atpūtas vieta. Tas allaž ir izcēlies ar spīdošiem viesmāksliniekiem un enerģiskiem pasākumiem līdz pat rīta gaismai.

Pasākuma DJ sarakstā nekas būtisks nav mainījies un "SHARK ENERGY TOUR" ietvaros joprojām uzstāsies deju mūzikas līderis Bogdan Taran (Amber Muse, Dancebox), pieprasītākais Latvijas dīdžejs Andre Crash (Tasty Soundz, Latex Records) un jaunais spīdeklis DJ Deros (Tasty Soundz, Shark Energy). Kopā ar "Multikluba" rezidentiem uz skatuves kāps arī līdz šim maz pazīstamais DJ Gregfull.

Ballīte sāksies plkst. 23:00 un, kā jau pierasts "SHARK ENERGY TOUR", pasākums solās būt karsts un emociju pārpilns.

Sīkāku info jums sniegs interneta resursi www.sharkenergy.lv/tour, www.multiklubs.lv, www.nightlife.lv, www.draugiem.lv, kā arī European Hit Radio Party Service, Dancebox, www.orb.lv, www.easyget.lv, www.ind-ex.lv.

Pasākumu atbalsta:  SHARK Energy Drink, Karsten Latvian, Sunsound, Double Coffee.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV