Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Dirty Deal Cafe" uzsāk pasākumu sēriju "French Connection"

Alise Gelze, 20.01.2009. 13:51 | komentāri (3)

20. februārī "Dirty Deal Cafe" sadarbībā ar Francijas Kultūras Centru uzsāks Franču elektroniskās mūzikas pasākumu sērija "French Conection", kurā uzstāsies Parīzes elektro mūzikas mākslinieks un dīdžejs Breakbot (Moshi Moshi Records).
"Dirty Deal Cafe" uzsāk pasākumu sēriju "French Connection"

Breakbot – īstajā vārdā Tribauts Berlands - rada mūziku, kurā saplūst visi labākie deju un elektro elementi. Ieguvis grādu datorgrafikā, viņš radīja savu pirmo animācijas īsfilmu, kā arī režisēja vairākas TV reklāmas un mūzikas video. Viņš palīdzēja franču māksliniekam un dīdžejam So-Me (Ed Banger Records) radīt dizaina noformējumu Justice debijas albūmam "Cross". Tribauts ir dzimis 1981. gadā, un viņa mūzikas un komiksu animācijas izpausmes veidus būtiski ir ietekmējis laikmets, kurā viņš ir uzaudzis - 80tie un 90tie gadi.

Breakbot izdeva savu pirmo skaņdarbu "Summer Party"/"Happy Rabbit" 2007.gada 21.maijā ierkastu kompānijā "Moshi Moshi Records". Breakbot remiksētais Justice skaņdarbs "Let There Be Light" tika izdots viņu Japānas 'Waters of Nazareth' 12". Tam seko remiksi tādiem elektro mūzikas māksliniekiem kā Sébastien Tellier, Pacific!, DatA, Late of the Pier, Metronomy, Pnau, Fatlip, Digitalism, Van She, u.t.t.

Breakbot šobrīd aktīvi uzstājas daudzās Eiropas pilsētās (Parīze, Liona, Berlīne, Londona, Braitona, Glasgova, Amsterdama, Helsinki, Maskava). Baltijas valstīs šī būs viņa pirmā uzstāšanās.

Vairāk nformācijas par mākslinieku: www.myspace.com/dothefunkybot

Biļešu iepriekšpārdošana: 5,- Ls, www.bilesuserviss.lv

Dirty Deal Cafe: Maskavas iela  12, Korpuss 2, www.dirtydeal.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV