Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Turpinās biļešu pārdošana uz koncertuzvedumu "Noktirne"

Zane Peļņika, 23.01.2009. 12:11

Jau nedēļu no 16.janvāra teātra kasē un internetā turpinās biļešu pārdošana uz latviešu estrādes koncertuzvedumu „Noktirne” martā.
Turpinās biļešu pārdošana uz koncertuzvedumu "Noktirne"

Ņemot vērā skatītāju lielo atsaucību un interesi par iestudējumu „Ziemassvētku noktirne”, Valmieras Drāmas teātris nolēmis skatītājiem vēlreiz piedāvāt iespēju noskatīties to pašu koncertu ar nosaukumu „Noktirne”. Biļetes pieejamas par zemāku cenu kā uz Ziemassvētku koncertiem.

Lai arī 8.marts jeb Starptautiskā sieviešu diena nav oficiāli valsts svētki, zinām, ka daudzās ģimenēs un darba kolektīvos tie tiek svinēti, tāpēc marta sākumā vēlreiz piedāvājam iespēju atminēties 20.gadsimta sešdesmito un septiņdesmito gadu latviešu estrādes melodijas, piemēram, „Man šodien 18 gadu", „Princesītes dziesma", „Smaidiet un labi būs"; dziesmas, kas saistās ar tā laika aktuālajiem notikumiem - Ogres trikotāžas rūpnīcas atklāšanu, Jurija Gagarina viesošanos Rīgā u.c.

Koncertuzvedumi: 6.martā plkst.18.30, 7.martā plkst.13.00 un 18.30, 8.martā plkst.13.00.

Piedalās: Ieva Puķe, Elīna Vāne, Inga Siliņa, Terēze Lasmane, Inese Ramute, Skaidrīte Putniņa, Dace Eversa, Māris Bezmers, Kārlis Neimanis, Mārtiņš Meiers, Oskars Morozovs, Arnolds Osis, Aigars Apinis un grupas "Autobuss debesīs" solists Marts Kristiāns Kalniņš.  
Režija - Viesturs Meikšāns, scenogrāfija - Reinis Suhanovs, kostīmi - Anna Heinrihsone, horeogrāfe - Linda Mīļā, koncerta programmas sastādītājs un muzikālais virsvadītājs - Emīls Zilberts, muzikālais pavadījums – septets "MIRAGE" Oleksija Demčenko (Ukraina) vadībā.

Biļetes var iegādāties Valmieras teātra kasē, tālrunis 64207335 vai internetā  www.biletes.1188.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV