Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Convertus LOVE" ar Gui Boratto "Utenos Pramogų" arenā Viļņā

Viktors Bukults, 23.01.2009. 12:22 | komentāri (3)

Sestdien, 14. februārī Viļņas "Utenos Pramogu" arēnā notiks grandiozas Valentīna dienas svinības "Convertus Love". 
"Convertus LOVE" ar Gui Boratto "Utenos Pramogų" arenā Viļņā

Arēnā būs izveidota īpaša deju zāle 5 000 cilvēkiem un par pasākuma galveno viesi kļūs Brazīlijas superzvaigzne Gui Boratto. Atzīmējot radošās darbības 15 gadu jubileju, kopā ar Brazīlijas zvaigzni uz arēnas lielās skatuves kāps Lietuvas ikonas - Marius Ivanoff & Mindaugelis, informē pasākuma organizatori "Convertus Music".

Brazīlijas klubu superzvaigzne Gui Boratto ir mūsdienu visatzītākais Brazīlijas dīdžejs un viens no visu laiku populārākajiem Dienvidamērikas dīdžejiem līdzās Argentīnietim Can Costa (aka Ricky Ryan).  Viņa vārds pulcē tūkstošiem cilvēku deju zālēs visos piecos kontinentos. Viņa "Beautifull Life" pasaulē kļuva par lielu hītu, un singlu tirāža pārsniedza desmitiem tūkstošus eksemplāru. Vēl pirms pāris gadiem likās, ka Gui Boratto ir kārtējais vārds, kas sasniedzot popularitāti ar pāris lieliem hītiem, drīz vien nozudīs no skatuves. Tomēr viņa veiksmīgā diskogrāfija pierādīja pretējo. Pec uzstāšanās Pure Future 2008 festivālā Trakai, Gui Boratto atgriežas Lietuvā, lai Valentīna dienā ekskluzīvi iepazīstinātu Viļņas publiku ar savu jauno albumu  "Take My Breath Away", kurš nāks klajā marta sākumā.

Par Lietuvas visu laiku spilgtākajām klubu scēnas personībām uzskatāmie Marius Ivanoff & Mindaugelis ir aizvadītās desmitgades redzamākie vārdi Baltijas deju kultūrā. Pamatoti viņus uzskata par 2000. gadu modes etaloniem deju mūzikā un šī laika modes sajūta saglabājas visā viņu daiļradē. Ap 2002. gadu Lietuvas dīdžeji jaunā statusā iecēla arī progressive mūziku Baltijā, kā tā laika klubu scēnas spēcīgāko elementu. Drīz vien M&M kultivētais stils kļuva par aktuālu preci daudzos Eiropas valstu klubos un Krievijā.  Uz starptautiskās skatuves viņi debitēja vēl 2003. gadā, kļūstot par Leģendārā britu “Renaissance” pasaules tūres iesildošajiem rezidentiem.

Pasākuma organizatori ”Convertus Music” lepojas, ka Lietuvas superduets par savas atgriešanās vietu lielajās arenās ir izvēlējies tieši Convertus Love pasākumu un neslēpj, ka šo M&M uzstāšanos Lietuvas publika jau sen ir gaidījusi.

”Īpaši šajā dienā Viļņas komfortablākajā viesnīcā "Crowne Plaza Vilnius" būs īpašs piedāvājums pāriem par īpaši draudzīgu cenu.  Parole atlaidei būs tāda paša, kā pasākuma nosaukums.  Vairākiem tūkstošiem cilvēku, kuri piedalīsies Convertus Love svinībās būs iespēja dalīties ar sajūtam un mīlestību jo tāds būs 14. februāra svinību sauklis. Ja jūties, ka trūkst mīlestības, iespējams šī būs iespēja priekš tevis atrast viņu starp sirds sitieniem, mūsdienīgos mīlestības un mūzikas ritmos”, saka Ovidijus Nesteckis –  „ConvertusMusic“ producents.

Iepriekšpārdošanā biļešu cenas:  no 60Lt līdz 200Lt.
VIP ložas: 3000Lt (cenā iekļautas 10 biļetes)
V.VIP ložės: 5000Lt (cenā iekļautas 10 biļetes)
Rezervācija: BILIETAI.LT

Pasākuma info: www.convertusmusic.lt un www.bilietai.lt
Pasākuma sākums: Plkst 21.
www.myspace.com/guiboratto
www.guiboratto.com.br

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV