Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Notiks VELVETS GRAND CLOSING ballīte

Marex Dainis aka [Ex] da Bass, 26.01.2009. 18:02

Sestdien, 31.janvārī, restorāns / naks klubs VELVETS (Vecrīga, Skārņu iela 9) aicina apmeklēt traku pirmsrekonstrukcijas ballīti. Šī būs pēdējā lapaspuse šīs iecienītās un daudziem tik ļoti iemīļotās izklaides vietas vēsturē, bet skumt nav vērts, jo jau pēc laika tā atsāks savu darbu, tikai nu jau jaunā veidolā.
Notiks VELVETS GRAND CLOSING ballīte

31.janvāra vakarā jau no plkst.21.00 jums būs lieliska iespēja redzēt un dzirdēt darbībā lielisku dīdžeju plejādi, kas līdz pat rīta gaismai piedāvās jums muzikāli krāsainu ceļojumu skaņu pasaulē. Tie būs visiem jau labi pazīstamie Mberg, Da White, Matt.Li, Trakais Mārtiņš, Beatax, Linshee, Kellon un Technoroid kā arī Virus 332 un [Ex] da Bass. Noteikti jāpiemin, ka par video projekcijām rūpēsies vīdžeji Pe Joke un Kosmoss, bet par gaismu šovu gādās LJ Lightboy – tātad pasākumā startēs ILLEGAL DJ TEAM RIGA pilnā sastāvā.

Liels akcents VELVETS GRAND CLOSING ballītē tiks likts arī uz telpu vizuālo noformējumu. Kā tās izskatīsies – tas lai paliek neatklāts, radot nelielu intrigu. Gaidāmi arī dažādi citi pārsteigumi – par piemēru minot VELVETS bārmeņu īpaši veidotus kokteiļus.

Ieejas maksa: nasing spešal – tātad bezmaksas!

Darbosies modrs, bet draudzīgs Face Control.

Atbalsta: Red Bull, Sublevel un Baltic Dance Factory.

Informē: EHR Party Service, draugiem.lv, nightlife.lv, ind-ex.lv un easyget.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV