Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

8.martā klubā „GODVIL” koncertēs grupa „БИ-2”

Inese Rutkovska, 29.01.2009. 17:18

8.martā klubā „GODVIL” notiks Krievijas rokgrupas „БИ-2” koncerts, kurā tā prezentēs savu jaunāko albumu.
8.martā klubā „GODVIL” koncertēs grupa „БИ-2”

Grupa „БИ-2” viennozīmīgi ir viena no Latvijas klausītāju vidū populārākajām Krievijas rokgrupām, un arī „БИ-2” dalībniekiem Rīga ir kļuvusi par vienu no iemīļotākajām pilsētām, kur atgriezties vēl un vēl.

Iepriekšējais „БИ-2” albums, pirms diviem gadiem izdotais „Moloko”, pēc kritiķu domām iezīmējis nozīmīgu pagrieziena punktu grupas daiļradē. Kā komentē žurnāls „Time Out”, tas ierindojis „БИ-2” to nedaudzo Krievijas mūziķu skaitā, kas savā mūzikā tradicionālās roka vērtības apvieno ar modernām stilistiskām tendencēm, sākot ar postpunk un beidzot ar new-rave.

Šo stingri nosprausto kursu turpina arī gaidāmais „БИ-2” albums, pie kura šobrīd norit pēdējais darbs „Toyland Recording Studio” studijā Austrālijā. Jaunā albuma nosaukums un tā izdošanas datums šobrīd vēl tiek turēts noslēpumā, taču droši ir zināms, ka Latvijas melomāni būs vieni no pirmajiem, kam būs iespējams noklausīties jaunās dziesmas „dzīvajā izpildījumā”.

Cita starpā 2008.gada oktobrī kā žurnāla „Time Out” pielikums iznācis grupas „БИ-2” EP jeb minialbūms, kurā iekļauts gaidāmā albuma pirmais singls „Mūza”, kā arī 8 jaunas kompozīcijas, kas nebūs dzirdamas jaunajā albumā. Taču tā kā žurnāla eksemplāru skaits ir ierobežots, šis mini albums jau tagad uzskatāms par retumu.

Janvārī grupa devās uz Austrāliju, lai beigtu darbu pie jaunā albuma. Mūziķi atklāj, ka tas būšot ļoti daudzveidīgs. Lai arī stilistiski dzirdēsim veco labo „БИ-2”, tomēr kopējais skanējums kvalitātes ziņā būšot pakāpi augstāks kā iepriekš, tādēļ grupas dalībnieki ir ļoti apmierināti ar paveikto.

Koncerta apmeklētājiem Rīgā būs lieliska iespēja novērtēt grupas jaunākās dziesmas, kas iekļautas rudenī izdotajā EP un vēl neiznākušajā albumā , gan arī dziedāt līdzi iemīļotākajiem hitiem, kas radīti jau pirms vairākiem gadiem. Protams, neizpaliks arī dažādi muzikāli pārsteigumi.
    
Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties “Biļešu Servisa”  tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV