Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Biļešu tirdzniecība uz Andrea Bočelli koncertu sāksies 25.februārī

Inese Rutkovska, 04.02.2009. 19:46 | komentāri (5)

Jau ziņots, ka ar 5.septembrī ar vienīgo solokoncertu Baltijas valstīs Mežaparka Lielajā estrādē viesosies viens no visu laiku izcilākajiem operdziedātājiem, pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli (Andrea Bocelli).
Biļešu tirdzniecība uz Andrea Bočelli koncertu sāksies 25.februārī

Biļešu tirdzniecība uz šo koncertu sāksies 25.februārī plkst. 10:00 visās Biļešu Servisa kasēs. Saskaņā ar līgumu, kas noslēgts ar dziedātāja pārstāvjiem, tiks pārdots limitēts skaits ieejas biļešu, tas ir, koncertu varēs apmeklēt ne vairāk kā 15 000 skatītāju.

Iepriekš paredzētais biļešu tirdzniecības sākums pārcelts no 5.februāra uz 25.februāri, jo ilgāku laiku kā plānots aizņēmusi Mežaparka Lielās estrādes, koncerta norises vietas, plāna saskaņošana ar dziedātāja menedžmenta pārstāvjiem. Kā zināms, Andrea Bočelli koncertos vislielākā uzmanība tiek pievērsta skaņas kvalitātei katrā no sēdvietām, un tas prasa rūpīgu un detalizētu gatavošanos katrai uzstāšanās reizei. Šobrīd saskaņošanas darbi veiksmīgi noslēgušies, garantējot, ka arī Latvijā klausītāji varēs baudīt visaugstākā līmeņa šovu, un jau 25.februārī aizsāksies biļešu tirdzniecība uz izcilā tenora koncertu Rīgā.

Andrea Bočelli viesošanās Mežaparka Lielajā estrādē noteikti kļūs par šī gada ievērojamāko un prestižāko, kā arī tehniski sarežģītāko muzikālo notikumu Latvijā.

Andrea Bočelli sniedz ļoti maz koncertu, tādēļ ikviena viņa uzstāšanās, kurā dziedātājs izpilda gan populāras dziesmas, gan ārijas no slavenākajām operām, ir kā īpašs baudījums izsmalcinātākajiem mūzikas gardēžiem. Ekskluzīvajā koncertā Rīgā Andrea Bočelli izpildīs galvenokārt dziesmas no jaunākā albuma ar nosaukumu „Incanto”, taču klausītājiem noteikti būs iespējams dzirdēt arī izcilākās kompozīcijas no dziedātāja iepriekšējo gadu repertuāra.

Biļetes iespējams iegādāties no 25.februāra visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV