Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Koncertā tikai sievietes

Andris Vecumnieks, 06.02.2009. 16:06

Orķestris "Sinfonia Concertante" turpina 2008./2009. gada sezonas svētdienas pēcpusdienas koncertus Lielās Ģildes Minsteres zālē.

Svētdien, 15.februārī, plkst.15.00 notiks cikla otrais koncerts „Sievietes, sievietes 2" („Tikai sievietes!"), kurš veltīts daiļā dzimuma pārstāvēm. Skanēs seši latviešu kompozīcijas dāmu - D.Aperānes, S.Selgas-Timperes, R.Paideres, V.Līces, A.Kadišas un S.Ķezberes sacerēto jaundarbu pirmatskaņojumi, koncerta mākslinieciskā vadība - vienīgās latviešu profesionālās simfoniskā orķestra diriģentes Lauras Stašas pārziņā. Arī orķestrī tiks sapulcinātas tikai un vienīgi jaunās mūziķes. Koncerts notiks Latvijas Komponistu savienības rīkotā festivāla „2. Latvijas jaunās mūzikas dienas" ietvaros.

Biļetes pieejamas Lielās Ģildes kasēs un www.bilesuparadize.lv . Biļešu cena Ls 5, skolēniem, studentiem un pensionāriem ir iespēja iegādāties biļetes ar 40% atlaidi.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV