Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jolanta Gulbe un "Riga Groove Electro" sniegs īpašu Valentīndienas koncertu

Indulis Dzenītis, 06.02.2009. 16:31

14. februārī plkst. 22:00 Baltic Inn Hotel, Saulkrastos, norisināsies džeza mūzikas izpildītājas Jolantas Gulbes un "Riga Groove Electro" (RGE) koncerts "Valentine's Day event".
Jolanta Gulbe  un "Riga Groove Electro" sniegs īpašu Valentīndienas koncertu

Jolanta Gulbe ir viena no profesionālākajām un eksotiskākajām latviešu dziedātājām ar spēcīgu, tembrāli bagātu balsi. Apguvusi gan akadēmisko dziedāšanu, gan soul un latin jazz dziedāšanas manieri, viņa ir viena no retajām bossa nova stila mūzikas izpildītājām Baltijā. Tieši bossa nova ir viens no Jolantas iemīļotākajiem mūzikas stiliem, kurš ļāvis muzicēt kopā gan ar puertorikāņu izcelsmes ģitāristu Neff Irizarry un somu trompetistu Jukka Eskola, gan brazīliešu ģitāristu Braz Luiz Lima, igauņu saksofonistu Villu Veski un citiem māksliniekiem. Jolanta Gulbe sadarbojusies ar vadošajiem Latvijas populārās mūzikas izpildītājiem un autoriem. Deviņdesmitajos gados kopā ar Laimu Vaikuli koncertējusi lielākajās ASV, Izraēlas, Krievijas pilsētās. Sadarbībā ar slaveno saksofonistu Denisu Paškeviču un Riga Groove Electro, koncertprojekta Balticness ietvaros koncertējusi prestižos džeza klubos valstīs ap Baltijas jūru: Igaunijā, Somijā, Krievijā, Zviedrijā, Vācijā, Norvēģijā, Dānijā, Lietuvā, Islandē u.c. .Paralēli aktīvai darbībai ierakstu studijās un koncertos, grupas dalībnieki intensīvi piedalās TV šovos, labdarības akcijās.

RGE ir Latvijā populāru, profesionālu džeza mūziķu apvienība, kura aktīvi darbojas, kā producenti, komponisti, kā arī spēcīgi instrumentālisti mūsdienu mūzikas sfērā. Pēdējo gadu laika RGE ir veicis vairākus studijas darbus. Strādājis arī kā pavadošais sastāvs Latvijā populāriem projektiem (Dāvā sapni (labdarības projekts bērniem); Intara Busuļa projekts - shades of kiss, Inga Bērziņa solo projekts - Balādes, Nordic Spring, JAZZ Latvia 2008 (MIDEM), Balticness u.c.)

RGE sastāvu veido:
Deniss Paškevičs - saksofons, flauta, bass, klarnete
Madars Kalniņš - rhodes piano, taustiņinstrumenti
Norberts Skraucis - electro bass
Kaspars Grigalis - sitaminstrumenti

Pēdējo gadu laikā RGE ir koncertējis vairākos ārvalstu džeza un mūsdienu mūzikas festivālos: Jazz Kaar - Somija, Saulkrastu Jazz - Latvija, Birstonas Jazz - Lietuva, Don Chento Jazz - Krievija, Jazz Globus - Isreal u.c.

Informācija, foto un mūzika:

www.myspace.com/rigagrooveelectro
www.youtube.com/rigagroove
www.myspace.com/swanjazz

Jaunā programma gaidāma latino funk, brasil jazz, bossa nova noskaņā.

Pirms un pēc koncerta par muzikālo noformējumu gādās Dj Mberg.

Viesi gaidīti no pulksten 21:00.

Ieejas maksa 5LVL

Baltic Inn Hotel, atrodas Saulkrastos, Smilšu iela 7.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV