Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Em.Dārziņa mūzikas vidusskolas simfoniskais orķestris koncertā „Valentīndienas ieskaņa”

Ilze Kalniņa, 06.02.2009. 17:15

11. februārī plkst. 19:00 uz koncertu Lielajā Ģildē aicina Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas simfoniskais orķestris un diriģents Mārtiņš Bergs. Jaunie, topošie profesionāļi apmeklētājiem piedāvā koncertprogrammu „Valentīndienas ieskaņa”.

Valentīndienas svētki arvien pārliecinošāk nostiprinās Latvijas sabiedrībā, īpaši nozīmīgi tie ir jauniešiem. Šajā dienā saviem mīļajiem sakām daudz labu vārdu un dāvinām daudz jauku lietu.

Dārziņskolas simfoniskais orķestris klausītājiem vēlas pasniegt dāvanu, kas iesaiņota skanīgā, dzīvespriecīgā, daudzkrāsainā skaņu rakstā. Koncertprogrammā skanēs gan akadēmiskās mūzikas pērles, gan operešu un mūziklu populārās melodijas, kā arī kantorī un rokmūzikas tēmas, kas aranžētas simfoniskajam orķestrim. Tā ir izdevība vienā vakarā baudīt V.A.Mocarta, H.Berlioza, F.Mendelszona, Ž.Ofenbaha, L.Armstronga, Dž.Lenona un citu komponistu brīnišķīgo mūziku.

Biļetes pieejamas Lielās Ģildes biļešu kasē, Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena no Ls 2 - Ls 6; skolēniem, studentiem un pensionāriem biļešu iegādei tiek piemērota atlaide 50% (biļetes ar atlaidi var iegādāties tikai Lielās Ģildes biļešu kasē).

 

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV