Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Džeimsu Blantu koncertā iesildīs "Instrumenti"

Dace Baltābola, 09.02.2009. 11:40 | komentāri (2)

Publiku pirms lieliskā britu dziesminieka Džeimsa Blanta koncerta iesildīs grupa "Instrumenti". Pandu galvu duets Latvijā vislabāk zināms ar savu debijas singlu "Life Jacket Under Your Seat".
Džeimsu Blantu koncertā iesildīs "Instrumenti"

Grupā ir tikai divi dalībnieki, bet uz skatuves viņi rada nopietnas grupas efektu. Viņi ir pandu maskās ģērbti divi enerģiski mūziķi.

Grupa pirmo reizi Latvijā uzstājās pagājušā gada nogalē, kad viņi ar vairākiem koncertiem atbalstīja "PopBeats Poetry" projekta uzstāšanos.

Jau ziņots, ka Džeimsa Blanta koncerts "Arēnā Rīga notiks" 16.februārī. Mūziķis savā koncertā izpildīs gan populārākās dziesmas no debijas albuma "Back To Bedlam", gan dziesmas no jaunā studijas albuma "All The Lost Souls".

Biļetes uz Džeimsa Blanta Rīgas koncertu pašlaik ir nopērkamas "Biļešu Servisa" kasēs visā Latvijā vai internetā - www.bilesuserviss.lv . Stāvbiļetes cena ir Ls 20. Pieejamas arī sēdvietu biļetes, kas maksās no Ls 30 līdz Ls 40.

Koncertu piedāvā: Zelta Zivtiņa

Papildus informācija:
www.positivus.com
http://www.jamesblunt.com/
http://www.myspace.com/instrumenti

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV