Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Harijs Ozols un Santa Zapacka jubilejas koncertā prezentēs savu jauno albumu

Ieva Šteinberga, 10.02.2009. 20:46

1.martā plkst. 15:00 un 19:00 Rīgā, VEF kultūras pilī, aktiera un dziesminieka Harija Ozola un dziedātājas Santas Zapackas atbalstītāji tiek aicināti ne tikai uz dueta vērienīgo Jubilejas koncertu, kura tēma, kā saka paši jubilāri , ir „No sirds uz sirdi”, bet arī koncerta apmeklētājiem tiks prezentēts Harija Ozola un Santas Zapackas jaunais albums, kas nu pat ieraudzījis dienas gaismu un kura nosaukums ir „No vienas puses pie otras”.
Harijs Ozols un Santa Zapacka jubilejas koncertā prezentēs savu jauno albumu

Kā jau ierasts, koncertu caurvīs mīlestības melodijas, jo, kā saka pats dziesminieks: " Mīlestība ir katra cilvēka pamatu pamats. Bez mīlestības cilvēks nespēj dzīvot un iet uz priekšu, tas ir virzītājspēks, tādēļ arī neredzu jēgu rakstīt dziesmas par kaut ko citu."

Koncerta īpašie viesi būs aktieris Juris Hiršs, ar kuru jubilejas koncerta gaviļnieks Harijs Ozols ir daudz kopā strādājis un muzicējis, kā arī dziedātājs Andris Baltacis, kurš ir viena muzikālā ceļa gājējs ar Hariju Ozolu, kā arī piedalījies šovā "Zvaigžņu lietus 2", kurā dalību ņēma arī Santa Zapacka. Koncertu kuplinās meitenes no Talsu popgupas "Krikši".

Harijs Ozols un Santa Zapacka jubilejas lielkoncerta apmeklētājem novēl labu garastāvokli, mazliet smeldzi un daudz mīlestības, ar kuru viņi pēc koncerta varēs dalīties ar saviem mīļajiem.

Biļetes uz Harija Ozola un Santas Zapackas jubilejas koncertu "Biļešu Paradīze" kasēs.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV