Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncerts bērniem un vecākiem „Ciemos pie Karaļa”

Inguna Upīte, 11.02.2009. 12:57

Ar koncertu 21. februārī Lielajā Ģildē turpināsies LNSO koncertcikls „Simfoniskie koncerti bērniem un vecākiem”. Šoreiz tiks piedāvāta koncertprogramma „Ciemos pie Karaļa”.
Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncerts bērniem un vecākiem „Ciemos pie Karaļa”

Koncertā diriģents Andris Vecumnieks kopā ar franču saksofonistu Žanu Īvu Furmo vedīs klausītājus aizrautīgā un daudzveidīgā muzikālajā ceļojumā un dosies ciemos pie Karaļa. Skanēs J.Štrausa, H.Berlioza, Ž.Sibeliusa, G.Sviridova, A.Vecumnieka, M.Gļinkas, E.Dārziņa u.c. komponistu mūzika, kas cildina, godina un slavina šo mūzikas Karali. Kas tas būs par Karali un kāds būs šis ceļojums - to redzēsiet un galvenais - dzirdēsiet 21.februāra koncertā!

Kā jau ierasts, pirms koncerta notiks mūzikas instrumentu nodarbības, kurās šoreiz bērni tiks iepazīstināti ar firmas Yamaha izgatavotajiem metāla pūšaminstrumentiem - trompetēm, tromboniem, mežragiem, saksofoniem. Bet vecākiem būs iespēja tikties ar saksofonistu Žanu Īvu Furmo, kurš ir arī viens no šī gada Starptautiskā saksofonmūzikas festivāla „Saxophonia" viesiem. Jāpiebilst, ka 20. februārī Lielajā Ģildē no plkst. 16:00 būs iespējams vērot Ž.Ī.Furmo meistarklasi.

Krievu auditorijai nodarbību sākums plkst. 11:00, koncerta sākums plkst. 12:00.

Latviešu auditorijai nodarbību sākums plkst. 14:00, koncerta sākums plkst. 15:00.

Biļetes cena vienai personai uz koncertu - 3 Ls. Biļetes pieejamas Lielās Ģildes biļešu kasē Rīgā, Amatu ielā 6.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV