Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Mumiy Troll” Rīgas koncertā dziedās arī klasiskos hitus

Liene Pundore, 12.02.2009. 10:29

Sestdien, 14. februārī, Sv. Valentīna dienas vakarā „Mumiy Troll” uzstāsies "Arēnā Rīga", kur sniegs kādam aizmirstas, kādam jauniegūtas un kādam atgūtas sajūtas.
„Mumiy Troll” Rīgas koncertā dziedās arī klasiskos hitus


Koncertā būs vienreizēja iespēja papildus dzirdēt grupas klasiskos hitus, kurus skatītāji no šodienas līdz 13. februāra plkst. 00.00 var izvēlēties paši, balsojot www.3plus.lv par savu vismīļāko dziesmu no 16 populārākajām:

1. Контрабанды
2. Хищник
3. Медведица
4. Кораллы
5. Утекай
6. О, Рай
7. Карнавала.нет
8. Моя певица
9. Такие девчонки
10. Прости,киска
11. Бермуды
12. Ронетка
13. Дельфины
14. Забавы
15. Скорость
16. Где такой я?

Astoņas dziesmas, kuras būs ieguvušas lielāko balsu skaitu, grupa dziedās sestdien koncertā. Grupu „Mumiy Troll" visa koncerta garumā būs iespējams iemūžināt savos fotoaparātos, ar noteikumu, ka tā nav profesionālā tehnika. Ikviens savas iegūtās fotogrāfijas varēs ievietot sociālā tīkla mājas lapā www.ikra.tv, kur ir tikai jāpiereģistrējas.

Vakar „Mumiy Troll" uzsāka turneju pa Baltijas valstīm, uzstājoties Viļņā, šodien Paņevežā, rīt Tallinā, taču tieši Sv. Valentīna dienas vakarā Rīgā. Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties visās Biļešu servisa kasēs un to cena ir sākot no 15 latiem.

Resursi internetā:
www.mumiytroll.com
www.platformamusic.lv
www.bilesuserviss.lv
www.citypeople.lv

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV