Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

FOTO: Jauno grupu konkursa "EMERGENZA" pirmās atlases kārtas pēdējais koncerts

easyget.lv, 13.02.2009. 16:07

Vakar, 12. februārī,  klubā „DEPO” notika starptautiskā jauno grupu konkursa "EMERGENZA" pirmās atlases kārtas koncerts, pēdējais atlases posms četru vakaru ietvaros.
FOTO: Jauno grupu konkursa "EMERGENZA" pirmās atlases kārtas pēdējais koncerts

Galerijas:

Koncertā uzstājās deviņas grupas: „Dandelion Wine”, „The Briefing”, „Divide”, „Screampiece”, „The Dinotrons”, „Sandtrout”, „Novel Phobia”, „Das Sonntags Legion” un „Timeplate”, klausītājiem piedāvājot krietni plašu mūzikas arsenālu – sākot no džeza noskaņu pavadītas mūzikas līdz pat HC.

Katram no kolektīviem tika dota pusstunda, kuras laikā bija jāpamanās gan iekārtot skatuvi, gan ar pārliecību uzstāties. Šoreiz balsojuma rezultāts bija klausītāju rokās, par simpātijām izvēloties divus kolektīvus.

Konkursa pusfināls notiks 20. un 21. martā, Andrejsalas "Peldošajā darbnīcā", savukārt fināls - 11. aprīlī klubā "Melnā Piektdiena". "EMERGENZA" konkursa uzvarētājs dosies uz Internacionālo finālu Helsinkos 2009. gada ietvaros.

Fotogrāfijā: "Das Sonntags Legion", autors: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV