Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Latvijas top dīdžejs Andre Crash iesildīs Tiesto uzstāšanos Viļņā

Dana Mazure, 17.02.2009. 23:36 | komentāri (1)

21.februārī Lietuvas galvaspilsētā Viļņā ar ekskluzīvo setu Baltijā uzstāsies pasaules elektroniskās mūzikas elites pārstāvis, vairākkārtējais DJMAG virsotņu iekārotājs, Tiesto, jau iepriekš ziņoja „URBANIA GROUP” aģentūras pārstāvji.
Latvijas top dīdžejs Andre Crash iesildīs Tiesto uzstāšanos Viļņā

Lai Tiesto uzstāšanās vakaru vērstu vēl garāku un patīkamāku, ceļā uz Viļņu 21. februārī dosies arī portāla www.nightlife.lv organizētais „Party Bus”, kurš garantē vētrainu pasākuma pre party un ne mazāk jautru after party atpakaļceļā uz Rīgu agri no rīta. 

Savukārt, mūsu Valsti šajā, vienā no 2009. gada verēnīgākajiem pasākumiem, pārstāvēs dīdžejs un producents, kura vārds neprasa liekus komentārus,  ANDRE CRASH (a.k.a. Dj Crash) no apvienības Tasty Soundz un Latex Records. Ņemot vērā  to, ka Crash profesionāli lieliski iejutās ļoti plašā mūzikas diapazonā no Chicago/Jackin House līdz pat  Progressive/Electro  stilos, kā arī vairākkārt pierādījis savu kompetenci ne tikai Latvijas lielākajos pasākumos, klubos un topos, bet arī ārpus šīs valsts robežām, pasākuma rīkotāji "URBANIA GROUP" izvēlējās viņu  par vienu no Tiesto iesildošajiem dīdžejiem 21.februāra šova programmai  Siemens Arēnā Viļņā.

Jaunākais Andre Crash DJ sets, ar viņa projekta Tasty Soundz skaņdarbiem, ir pieejams portālā djtop.lv: http://www.djtop.lv/set/12/1573

"Warm Up" dīdžeju pozīcijās minētajā pasākumā uzstāsies Lietuvas klubu industrijas līderis Dj Recoco. Strauju lecienu karjerā viņš veica 2004. gadā, kļūdams par kafejnīcu tīkla „Double Coffee” dīdžeju, kas radīja tematisko lounge mūziku, ko leiši baudīja reizē ar kafiju minētajos krodziņos. Jau pāris gadus vēlāk Dj Recoco valdīja lielāko Lietuvas klubu deju zālēs. Savukārt, pērno vasaru kopā ar vēl dažiem izciliem dīdžejiem izklaidēja tautu masas pasākumā „Tele2 Baltic Beach Party”.

Otrs leišu dīdžejs, kurš 21. februāra vakarā kāps uz vienas skatuves ar Tiesto, būs Dj Andrius Rio, kurš ir viens no retajiem Baltijas dīdžejiem, kurš regulāri sagaida saullēktus klubu mekā – Ibicas zālēs spēlējot līdz rīta ausmai. Taču deju grīda nav vienīgā vieta, kur Dj Andrius Rio apliecina savus talantus. Kā spējīgu mūziķi viņš sevi pierādījis, arī remiksējot Lietuvā populārāko mūziķu zināmākās dziesmas.

Atgriežoties pie šī vēstījuma galvenās personas, jāpiebilst, ka pēdējā laikā 40 gadus vecais holandiešu izcelsmes kosmopolīts DJ Tiesto ir pazīstams ne vien daudziem pasaules līmeņa apbalvojumiem klubu mūzikas jomā, bet arī ar iesaistīšanos dažādās labdarības akcijās. Zināmākās no tām saistītas ar cunami cietušo filipīniešu atbalstu pirms dažiem gadiem, kā arī kopīgs darbs pie remiksiem ar mūziķi Faithless, kas ierakstīti ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību AIDS problēmai Āfrikas valstīs.

DJ Tiesto joprojām ir vienīgais dīdžejs, kurš savas solo programmas laikā pulcinājis 25 000 tūkstošus cilvēku. Joprojām vienīgais, kura radio šovs „Tiesto’s club life” no interneta tīkla nedēļas laikā ielādēts 250 000 reizes. Vēl nebijušos augstumos Tiesto pacēlās, piekrītot avantūrai 2004. gadā – viņš bija pirmais dīdžejs, kurš uzstājās olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, kas togad notika Grieķijā.

Biļetes iespējams iegādāties visās “Biļešu Serviss” kasēs, kā arī “Statoil” degvielas uzpildes stacijās un www.tiketa.lt

Info: www.urbaniagroup.com/tiesto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV