Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rīt "Dirty Deal Cafe" sāksies elektroniskās mūzikas pasākumu sērija "French Connection"

Alise Ģelze, 19.02.2009. 11:14 | komentāri (1)

Piektdien, 20.februārī, “Dirty Deal Café” sadarbībā ar Francijas Kultūras Centru uzsāksies elektroniskās mūzikas pasākumu sērija “French Connection”, kas Rīgai atklās jaunākās Franču elektroniskās deju mūzikas vilni, kas šobrīd Eiropā un visā pasaulē tiek saistīts ar konkrētu dzīvesstilu, modi un atmosfēru.
Rīt "Dirty Deal Cafe" sāksies elektroniskās mūzikas pasākumu sērija "French Connection"

Rūpīgi atlasot un izvēloties jaunos franču elektro māksliniekus (mūziķus, dīdžejus, vīdžejus), mūsu vēlme ir iet līdzi laikam un ievilkt Rīgu šajā neprātīgi enerģiskās elektro mūzikas vilnī, līdz ar to radot atmosfēru, kas ir līdzvērtīga Parīzes, Berlīnes un Londonas hype underground ballītēm.

Parīzes dīdžejs elektromūzikas mākslinieks Breakbot (Moshi Moshi Records) 20.februārī atklās Franču elektroniskās mūzikas pasākumu sēriju “French Conection” “Dirty Deal Café”. Pasākumu iesildīs Alise Ģelze un mākslinieks, animātors Kaspars Groševs, kurš gatavojoties  pasākumam ir  radījis netkārtojamu video darbu -  samiksējis mūsu pašu Zodiaka video ar Breakbot skaņdarbu ‚Penelope Pitstop.

Nākamie pasākumi no “French Connection” sērijas ir paredzēti jau martā un aprīlī ar Human Left, D*L*I*D (Dick Laurent is Dead / Quatre Records) un nu jau gandrīz leģendāro duetu Tenage Bad Girl (Citizen Records)

Links Breakbot: www.myspace.com/dothefunkybot 



Biļešu iepriekšpārdošana: 5,- Ls, www.bilesuserviss.lv

Dirty Deal Cafe: Maskavas iela  12, Korpuss 2 /  dirtydeal.lv/

Pasākumā ieeja no plkst. 22:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV