Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klausies "The Mundane" un nāc uz "Zaļās 4dienas" koncertu

Inese, 19.02.2009. 16:07

Šovakar plkst. 19:15 radio "NABA" ēterā klausies sarunu ar grupu "The Mundane". Grupa runās par jaunāko savā radošajā dzīvē, par to, kā viņiem sokas darbs studijā pie jaunākā albuma un par tuvāko koncertu „Zāļās 4dienas” ietvaros un citiem jaunumiem.
Klausies "The Mundane" un nāc uz "Zaļās 4dienas" koncertu

"The Mundane" tika izveidota 1998.gadā Tukumā, kad kopā sanāca pieci puiši. Grupas sākotnējais nosaukums bija "Poky", taču vēlāk grupa ieguva savu tagadējo nosaukumu - "The Mundane". Grupas sastāvs ir vairākkārt mainījies, taču tas nav darījis mazāk interesantu un valdzinošu grups skanējumu. Dziesmai ”Griežam nost” radīts izcils videoklips, par kuru var lasīt tikai labas atsauksmes grupas draugiem.lv profilā. Tomēr vairāk par grupu uzzināt varēs klausoties šī vakara interviju.

Klausies uzmanīgi, un zvani uz Radio "Nabas" studiju, lai atbildot pareizi uz grupas uzdoto jautājumu tiktu pie balvas no „Zaļās 4dienas”.

„Zaļā 4diena“ ir pašmāju mūziķu koncertu sērija, ar vēstījumu par dabas un civilizācijas sabalansētu sadzīvošanu. Atmosfēra koncertos iecerēta dabīga un relaksējoša visādos aspektos, lai atsvaidzinātu šodienas nokaitētos cilvēku prātus. Pasākumi paredzēti vienu reizi mēnesī kinoteātra "K-Suns" telpās, ar nemainīgu ieejas maksu – 3,50. Nākamie koncerti notiek 26. martā ar mūziķi El Mars, un 9. aprīlī, kas iekrīt Zaļajā ceturtdienā pēc baznīcas kalendāra, koncertu sniegs Anete.

Vairāk:
www.myspace.com/zalja4diena
www.myspace.com/themundaneband

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV