Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kristīna Zaharova jau šodien piedalās Īrijas Eirovīzijas konkursa finālā

Guntars Račs, 20.02.2009. 07:56

Ja tu šobrīd dzīvo Īrijā, tu vari ietekmēt rezultātu, zvanot un balsojot par Kristīnu Zaharovu, kura izpildīs Laura Reinika dziesmu “ I Wish I Could Pretend”.
Kristīna Zaharova jau šodien piedalās Īrijas Eirovīzijas konkursa finālā

Ja atrodies Īrijā, skaties šovu “Late Late Night Show” RTE kanālā. Šova tiešraides sākums 21.30 ( pēc Īrijas laika) vai 23.30 pēc Latvijas laika. Internetā tam līdzi var sekot šeit http://www.rte.ie/live/. Tiešraide internetā sāksies ar 5 minūšu nobīdi, tātad 23.35 pēc Latvijas laika.

Latviešu izpildītāji ar dejotājiem un papildus vokālistēm jau šobrīd atrodas Dublinā un piedalās pasākuma mēģinājumos, sniedz intervijas un piedalās radio raidījumos.

Bez Kristīnas labāko sešiniekā Īrijā ir iekļuvušas sekojošas dziesmas un izpildītāji:

Dziesmas “Flying”, kuru izpilda meiteņu projekts M.N.A, “Out Of Control”, kuru izpilda Laura-Jayne Hunter, “ So What”, kuru izpilda Lee Bradshaw , “Amazing”, kuru izpilda Johnny Brady un “Et Cetera” kuru izpilda duets Sinead Mulvery & Black Daisy.

Šogad Eirovīzijas lielajā finālā ir plānots ieviest žūrijas balsojumus, tāpēc daudzas valstis savos atlases finālos dala žūrijas balsojumu 50/50 ar televīzijas skatītāju balsojumu. Tā tas notiek gan Īrijā, gan arī notiks Latvijā.

Ja Kristīne uzvarēs Īrijas konkursā, tad Latvijas Eirovīzijas atlases koncertos viņa varēs uzstāties vienīgi kā viesis. Taču, ja viņai nebūs lemts uzvarēt Īrijā, viņa turpinās savu dalību Latvijas nacionālajā atlasē, duetā ar Anniju Putniņu izpildot Mārtiņa Freimaņa dziesmu “ Angel Of Mine”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV