Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Vīriešu dienā "fīlings" garantēts

Baiba Galina, 20.02.2009. 13:53

21. februārī plkst. 20.00 muzikālajā restorānā „Fīlings” notiks Vīriešu dienai veltīts pasākums, kurā būs iespēja baudīt gan stingrus kokteiļus, vērot deju šovus, dejot līdzi DJ Zanes un viņas draudzeņu – bundzinieču - radītajiem mūzikas ritmiem, kā arī klausīties muzikālas performances dziedošo dvīņu māsu Anas un Katrīnes izpildījumā.
Vīriešu dienā "fīlings" garantēts

Vīriešu dienai veltītais koncerts Fīlingā ir īpašs ne tikai ar to, ka šis vakars ir veltīts tikai un vienīgi vīriešiem, bet arī tāpēc, ka šis ir pirmais lielais koncerts, ko sniegs meitenes.

Ana un Katrīne apmeklētājus pārsteigs ne tikai ar jaunām pašsacerētām dziesmām un labi aizmirstajiem populārajiem hitiem, bet arī ar netipisku šo dziesmu skanējumu. Dziedātājas uzstāsies kopā ar jauno talantīgo pianistu Edgaru Jassu un ar  jauno draugu - kvēlo ģitāristu Eduardo.

Eduardo Legers ir dziedātājs, ģitārists un mūzikas producents no Brazīlijas. Pašreiz Eduardo dzīvo Latvijā, sacer savus jaunos „bossa nova” skaņdarbus un gatavojas koncerttūrei.

2008 gadā radās duets Ana un Katrīne, pirms tam dziedātājas darbojās mūzikas lauciņā kā duets - N&K.

Mūziķes profesionāli dzied sešus gadus, dziedāt prasme apgūta pie RNB/Soul dziedātāja Reja Hortona.
 
Ana un Katrīne ir vairāku internacionālu konkursu uzvarētajas, tajā skaitā arī Spānijas vokālistu konkursa Opuss un Vācijas duetu konkursa Berliner perle laureātes.

2008 gada vasarā Ana un Katrīne piedalījās populārajā Krievijas humora šovā KVN, kur mūziķes ne tikai dziedāja,bet arī iejutās humoristu ādā.

Meitenes ir 2008 gada gada „Jaunā viļņa” Latvijas atlases dalībnieces, kā arī vokālistu konkursa „Jaunās zvaigznes 2008” otrās vietas ieguvējas.

2008 gadā mūziķes sāka sadarboties ar populāro dziedātaju Roberto un izveidoja kopīgu latino koncertprogrammu – Dolce vita latina.

Meiteņu dziesma „Barbie doll” ir radio SWH Priekšnama topā 6. vietā.

Šobrīd meitenes aktīvi darbojas ierakstu studijā "Basic Instinct", kur pie Ilzes Kalves raksta jaunas solodziesmas RNB un Soul mūzikas stilos, kā arī ir veiksmīgi noslēgušas pārrunas ar Igauņu house mūzikas dīvu Annu Liisu Supp par kopīga singla radīšanu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV