Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

FOTO no Jāņa Stībeļa solokoncerta

Vladislavs Punculs, 21.02.2009. 18:58

Piektdien jaunajā Rīgas klubā „Godvil” notika Jāņa Stībeļa (Jay Stever) solokoncerts. Uzaicinātā viesa statusā koncertā piedalījās arī Intars Busulis. Stībeļa uzstāšanos iesildīja burvīgas dejotājas no „Godvil Queens” kopā ar dīdžeju.
FOTO no Jāņa Stībeļa solokoncerta

Galerijas:

Jānis Stībelis, kurš nesen ir atgriezies no tūres pa Ziemeļameriku, 20. februāra vakarā sniedza savu solokoncertu klubā „Godvil”. Pēdējā laikā viņš ir ieguvis ievērojamu atpazīstamību ne tikai Latvijas, bet arī uz Lielbritānijas mūzikas skatuves. Kopā ar mūziķu ansambli viņš sniedza dziļu ieskatu savā daiļradē un priecēja skatītājus ar sava repertuāra dažādību, izpildot dziesmas gan angļu, gan krievu, gan arī latviešu valodā.

Koncerta vidū Jānis Stībelis uzaicināja uz skatuvi savu draugu, kurš, tāpat kā Jānis, arī ir nācis no Talsiem – Intaru Busuli. Kopā viņi nodziedāja vairākas dziesmas, liekot, līdz šim diezgan pasīvi sēdošai un kluba kaktiņos stāvošai publikai iziet uz deju zāli izdejoties un atbalstīt mūziķus.

Pēc pusotras stundas gara priekšnesuma Jānis Stībelis mēģināja atvadīties ar publiku, taču nu jau krietni iekarsusī publika viņu nevēlējās laist prom no skatuves, un viņam nācās izpildīt vēl vienu dziesmu, kuras laikā publika tā arī „neatdzisa”. Stībelis, atvainojoties un aizbildinoties ar to, ka viņam ar grupu ir drīz jālido prom, novēlēja visiem atnākušiem patīkamu vakara turpinājumu un lika mīlēt vienam otru, neskatoties ne uz ko.
 
Vakaru „Godvilā” turpināja uzaicinātie dīdžeji kopā ar dejotājām no „Godvil Queens”.

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV